ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0

Η ΑΕΚ μπήκε δυναμικά στο ντέρμπι των Δικεφάλων, είχε δοκάρι με τον Πετρόπουλο, αλλά η βροχή της ανέκοψε τη φόρα. Ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε, βελτιώθηκε, απείλησε και τελικά έφυγε από το βούρκο του ΟΑΚΑ με το βαθμό (0-0).

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0

Το live του αγώνα

Οι Βαγγέλης Αρναούτογλου, Κώστας Πετρωτός και Σάκης Γκίνας θα σχολιάσουν και θα αναλύσουν το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Την Κυριακή (21:45) στη SUPER BALL.

Εικόνα αγώνα:

Σε δύο μέρη πρέπει να χωριστεί το πρώτο μέρος. Σε αυτό προ καταιγίδας, και σε αυτό μετά τη βροχή που μετέτρεψε πολλά σημεία του αγωνιστικού χώρου σε μικρές λίμνες.

Αν και το διάστημα πριν την μπόρα στο ΟΑΚΑ είχε μικρή διάρκεια, η ΑΕΚ πρόλαβε να δημιουργήσει δύο σημαντικές ευκαιρίες. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Φέτσης με κοντινή καρφωτή κεφαλιά είδε την μπάλα να περνάει πάνω από το δοκάρι του Ιτάνζ, ενώ ο Πετρόπουλος στο 6ο λεπτό πρόλαβε τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ, πέρα από δύο κατεβασιές από τα αριστερά, δεν έκανε άλλες ευκαιρίες για να απειλήσει τον Κωνσταντόπουλο.

Μετά το δεκάλεπτο όλο το παιχνίδι γινόταν από τα άκρα, καθώς στο κέντρο του γηπέδου είχε μαζευτεί πολύ νερό. Μάλιστα, στο ημίχρονο, εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ τρακτέρ με ειδικό μηχάνημα που απομάκρυνε τα νερά.

Οι δύο ομάδες βγήκαν για το δεύτερο ημίχρονο, με την ΑΕΚ να έχει πολλά παράπονα από το διαιτητή Αρετόπουλο ο οποίος δεν έδειξε τη κίτρινη κάρτα στον Κάτσε (32’), για ένα μαρκάρισμα στον Φέτση το οποίο ήταν ο ορισμός της κίτρινης.

Ο Δώνης με την έναρξη του δευτέρου μέρους πέρασε στο ματς τον Κουμαλό αντί του Κάτσε, με τον Κατσουράνη να ανεβαίνει στα χαφ. Αυτό το στοιχείο έδωσε επιθετικότητα στον ΠΑΟΚ και τον έφερε πολύ πιο κοντά στην περιοχή της ΑΕΚ.

Τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους θύμισαν αυτά του πρώτου. Η ΑΕΚ άσκησε πίεση στον ΠΑΟΚ και θα μπορούσε να σκοράρει με σουτ του Φούντα έξω από την περιοχή το οποίο κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Η απάντηση του δικεφάλου του Βορρά ήταν άμεση με δύο σουτ. Το πρώτο του Κατσουράνη, κόντραρε, το δεύτερο του Καμαρά το μπλόκαρε ο Κωνσταντόπουλος.

Ο ΠΑΟΚ είχε και νέα καλή στιγμή με σουτ του Λαζάρ στο 67 το οποίο απέκρουσε ο Κωνσταντόπουλος.

Το ματς, κυρίως λόγω καιρικών συνθηκών, πήγε στη δύναμη, στις κόντρες και στα λάθη. Αυτό, όπως αναμενόταν, προκάλεσε και πολλά νεύρα, σε ποδοσφαιριστές αλλά και σε πάγκους με το διαιτητή να αποβάλει τον Χρήστο Κωστή στο πρώτο μέρος και το Γιώργο Δώνη στο δεύτερο.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Κάτσε έκανε πολύ κακό ματς, έχανε αντιπάλους, δεν πήρε πρωτοβουλίες και από λάθος του Αρετόπουλου δεν αποβλήθηκε στο 32. Ο Δώνης τον έβγαλε στο ημίχρονο και με την άνοδο του Κατσουράνη στα χαφ άλλαξε όλο το παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Κλειδί αγώνα:

Οι δύο ευκαιρίες της ΑΕΚ στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Αν Φέτσης και Πετρόπουλος είχαν σκοράρει στο 1ο και στο 6ο λεπτό αντίστοιχα, θα παρακολουθούσαμε ένα εντελώς διαφορετικό ματς.

MVP:

Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Ήταν παρών σε όλες τις φάσεις, με σωστές τοποθετήσεις και σωστές επιλογές στην πρώτη πάσα από την άμυνα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΕΚ (Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Βλάχος, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Τσουμάγκας, Αναστασόπουλος (Καραλής 64'), Φέτσης, Μητρόπουλος, Γκερέιρο (Παυλής 79'), Φούντας (Φουρτάδο 90'), Πετρόπουλος

ΠΑΟΚ (Δώνης): Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης (Έτο 74'), Σίλντενφελντ, Κατσουράνης, Λίνο, Λάζαρ, Κάτσε (Κουμάλο 46'), Ρομπέρ (Πέλκας 82'), Λόρενς, Καμαρά, Σαλπιγγίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK