Ο ΠΑΟΚ των ρεκόρ συνεχίζει να γράφει ιστορία

Ούτε η Λαμία κατάφερε να σταματήσει τον ΠΑΟΚ! Ο Δικέφαλος του Βορρά χάρη στα γκολ των Πέλκα και Μαουρίσιο σε πέντε λεπτά, πήρε ένα ακόμη διπλό (2-0), το έκτο συνεχόμενο, κάτι που δεν είχε ξανακάνει ποτέ στην ιστορία του!

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ποιος θα σταματήσει αυτό τον ΠΑΟΚ; Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, "έγραψε" το έκτο του συνεχόμενο διπλό στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στην έδρα της Λαμίας (2-0), κάτι που δεν είχε ξανακάνει ποτέ στο παρελθόν.

Η αλήθεια είναι ότι οι γηπεδούχοι έβαλαν δύσκολα στον Δικέφαλο και αρκετοί πίστεψαν ότι το ρεκόρ νικών θα σταματήσει στη Λαμία. Χάρη στην πολύ καλή της άμυνα η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έκλεισε όλους τους διαδρόμους στο πρώτο μέρος και ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, εκμεταλλευόμενη και την ταχύτητα του Βάντερσον.

Όλα όμως άλλαξαν στο δεύτερο μέρος. Ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές και μέσα σε ένα πεντάλεπτο η δουλειά έγινε. Αρχικά ο Πέλκας (56') και στη συνέχεια ο Μαουρίτσιο (61') πέτυχαν τα δύο γκολ που του χάρισαν μία νίκη που ήθελε όσο τίποτε άλλο. Όχι για το ρεκόρ, αλλά κυρίως για τους βαθμούς και την ψυχολογία με την οποία θα υποδεχθεί την άλλη εβδομάδα τον Ολυμπιακό.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Λαμία (Τεννές):Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Ομο (67’ Μπεν Τζεμιά), Βάντερσον, Πίτι, Ακόστα, Μπούτνικ (60’ Αστσεριτς).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου):Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μακ (89’ Κουλούρης), Πέλκας (78’ Μουλέν), Μπίσεσβαρ (72’ Λημνιός), Πρίγιοβιτς.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK