ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 3-1 (VIDEOS)

Ο ΟΦΗ του Νίκου Αναστόπουλου δεν καταθέτει τα όπλα! Με μία πολύ ώριμη εμφάνιση από νέους και παλιούς, η κρητική ομάδα επικράτησε 3-1 του ΠΑΟΚ, ο οποίος βλέπει το όνειρο της κατάκτησης του τίτλου να απομακρύνεται δραματικά.

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 3-1 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Το live του αγώνα

Εικόνα αγώνα:

Ο Αναστασιάδης ξεκίνησε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα τον Ρικάρντο Κόστα, δίπλα στον Κατσικά, ξεκουράζοντας τον Βίτορ, ενώ προτίμησε να δώσει ανάσες και στον Αθανασιάδη, τοποθετώντας τον Παπαδόπουλο στην κορυφή της επίθεσης. Η πρώτη αξιόλογη φάση ήταν ένα σουτ του Μακ στο 2', που μπλόκαρε ο Λόρια, ενώ στο 6' μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή, η μπάλα στρώθηκε στον Σλοβάκο, ο οποίος αφύλακτος έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Λόρια στο 10' απέκρουσε "κεραυνό" του Γκολάσα και στο 11' κόντρα στην ροή του ματς ο ΟΦΗ προηγήθηκε. Ο Κουτσιανικούλης έβγαλε τον Τζορτζ σε θέση τετ α τετ, ο επιθετικός των Κρητικών εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία Γλύκου και Κατσικά και προ κενής εστίας άνοιξε το σκορ. Ακολούθησε στο 14' ένα συρτό σουτ του Μακ από κοντινή απόσταση, που δεν ανησύχησε τον Λόρια, ενώ στο 22' ο Κουτσιανικούλής μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε, όμως, ο Γλύκος ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 33' ήρθε το απόλυτο σοκ για τον ΠΑΟΚ. Ο Τζορτζ κέρδισε πέναλτι από τον Κόστα και στο 34' ο Λαμπρόπουλος ευστόχησε, γράφοντας το 2-0. Σα να μην έφτανε αυτό, λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Μαντούρο έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο, γύρισε το χέρι του και αντικαταστάθηκε από τον Τζανδάρη. Οι πρώτες εκτιμήσεις, μάλιστα, έκαναν για κάταγμα που υπέστη ο Ολλανδός μέσος.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Στο 48' ο Ροβίθης μπήκε στα καρέ του Γλύκου, αλλά αστόχησε απέναντι από τον πορτιέρο του ΠΑΟΚ. Ο Περέιρα στο 52' προειδοποίησε χάνοντας μεγάλη ευκαιρία και δευτερόλεπτα αργότερα ο Παπαδόπουλος μείωσε σε 2-1, με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Περέιρα.

Στο 61' ο Μακ μετά από ωραία προσωπική ενέργεια βρέθηκε τετ α τετ με τον Λόρια, όμως, το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και δεν δυσκόλεψε τον γκολίπερ του ΟΦΗ, ενώ στο 62' ο Νομπόα σούταρε από πλεονεκτική θέση, αλλά πάλι ο Λόρια ήταν σε ετοιμότητα. Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια πίεζε χωρίς, όμως, να έχει ουσία στο παιχνίδι του και στο 82' ήρθε η ταφόπλακα για τον Δικέφαλο. Η άμυνα του ΠΑΟΚ μπερδεύτηκε ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός βγήκε μόνος του απέναντι από τον Γλύκο και πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 3-1.

MVP:

Ο Τζόρτζ ήταν ο παίκτης που άνοιξε στον ΟΦΗ το δρόμο για τη νίκη. Ο επιθετικός των Κρητικών πέτυχε το πρώτο γκολ, κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Λαμπρόπουλος σημείωσε το 2-0 και αναμφισβήτητα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Παναγιώτης Γλύκος επανεμφανίστηκε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από περίπου 1,5 μήνα, με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Ο Ελληνας τερματοφύλακας είχε κάκιστη αντίδραση τόσο στο πρώτο γκολ, όσο και στο τρίτο τέρμα του ΟΦΗ, αποδεικνύοντας ότι ακόμη είναι εκτός κλίματος έπειτα τον τραυματισμό του.

Σχόλιο:

Ο ΠΑΟΚ δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την ομάδα που βλέπαμε στους αγωνιστικούς χώρους στο ξεκίνημα της σεζόν. Χωρίς αρχή και τέλος, χωρίς επιθετικό σχέδιο, χωρίς φρεσκάδα, ο Δικέφαλος "έπεσε" στην παγίδα του Νίκου Αναστόπουλου, ο οποίος "χτύπησε" τον ΠΑΟΚ στις αντεπιθέσεις με τον ταχύτατο Κουτσιανικούλη. Πλέον, ο Δικέφαλος πρέπει να "ξυπνήσει" γρήγορα από τον λήθαργο, αν θέλει να διεκδικήσει όσες πιθανότητες του έχουν απομείνει για τον τίτλο, αν και στην παρούσα φάση δείχνει βαριά "άρρωστος".

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Λόρια, Μπολάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης (90' Μανιδάκης), Ροβίθης (67' Μερεμπασβίλι), Τζορτζ (73' Μαραθιανός).

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Γλύκος, Κατσικάς, Ρικάρντο Κόστα, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης (59' Κίτσιου), Μαντούρο (45+1' Τζανδάρης), Νομπόα, Γκολάσα (82' Κουλούρης), Περέιρα, Μακ, Παπαδόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK