Ολυμπιακός-Ατρόμητος 4-0

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε τις δύο σερί ήττες από ΑΕΚ και Άντερλεχτ, "ξεσπώντας" στον Ατρόμητο, τον οποίο φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ στο "Γ. Καραϊσκάκης". Οι "ερυθρόλευκοι" με νίκη την επόμενη αγωνιστική στέφονται και μαθητικά πρωταθλητές.

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 4-0
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εικόνα του αγώνα

Ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε να προβεί σε αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με τα παιχνίδια κόντρα σε ΑΕΚ και Άντερλεχτ. Ο Πορτογάλος τεχνικός άλλαξε εντελώς την επιθετική τριπλέτα, δίνοντας φανέλα βασικού σε Νταβίντ Φουστέρ, Δημήτρη Κολοβό και Άλαν Πουλίδο. Παράλληλα, ο Πραξιτέλης Βούρος πήρε θέση δίπλα στον Μάνουελ Ντα Κόστα, εξαιτίας της τιμωρίας του Αλμπέρτο Μποτία και του τραυματισμου του Δημήτρη Σιόβα, ενώ ο Εστέμπαν Καμπιάσο αντικατέστησε τον Σάσα Ζντιέλαρ.

Παρά τις αλλαγές, οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και επέβαλλαν το ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά. Αποτέλεσμα, μόλις στο 10' να πάρουν προβάδισμα με τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες. Ο Αργεντινός επιχείρησε το δεξί σουτ, η πορεία της μπάλας μπέρδεψε τον Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος δεν κατάφερε να αποκρούσει, με αποτέλεσμα να τη δει στο βάθος της εστίας του. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ, αλλά σε τρεις περιπτώσεις οι Κασάμι (23'), Ντομίνγκες (28') και Φουστέρ (31') δεν βρήκαν στόχο.

Μετά το 30', ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοσή του και κυνήγησε την ισοφάριση, αλλά όποτε χρειάστηκε ο Ρομπέρτο δήλωσε "παρών" κι αρνήθηκε το γκολ με εξαιρετικές επεμβάσεις. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όμως στο 65' ο Πουλίδο με όμορφο πλασέ έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης στην ομάδα του. Μετά το γκολ του Μεξικανού οι παίκτες του Ατρόμητου "αποδιοργανώθηκαν" με συνέπεια οι Πειραιώτες να μετατρέψουν τον αγώνα σε... περίπατο χάρη στα γκολ των Καμπιάσο (74') και Φορτούνη (85').

MVP

Ο Άλαν Πουλίδο "άρπαξε από τα μαλλιά" την ευκαιρία που του έδωσε ο Μάρκο Σίλβα, καθώς με ένα γκολ και μία ασίστ μετατράπηκε στον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης. Παρότι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δεν έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία, ο Μεξικανός πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό τελευταίο ημίωρο.

Αδύναμος κρίκος

Ο Βασίλης Μπάρκας δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, καθώς φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ, ενώ η γενικότερη παρουσία δεν ενέπνεε ασφάλεια. Όμως, το νεαρό της ηλικίας του, αλλά κι έλλειψη εμπειρίας δικαιολογούν μία κακή ημέρα, ύστερα από ένα διάστημα πολύ καλών εμφανίσεων.

Σχόλιο

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στα θετικά αποτέλεσμα με εμφατικό τρόπο, επικρατώντας με 4-0 του Ατρόμητου. Το σκορ, ίσως, αδικεί την προσπάθεια των Περιστεριωτών, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα "πάτησαν" καλά στον αγωνιστικό χώρο και έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους. Παρόλα αυτά, το δεύτερο γκολ "άνοιξε τον ασκό του Αιόλου", με τα τελευταία λεπτά να μετατρέπονται σε ένα "πάρτι" από την πλευρά των "ερυθρόλευκων". Το θετικό για τον Μάρκο Σίλβα είναι πως αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που θεωρούνται αναπληρωματικοί κι έπαιξαν σήμερα βασικοί, έδειξαν καλό πρόσωπο. Πλέον, οι Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ για τους "32" του Europa League.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Βούρος, Ντα Κόστα, Σαλίνο, Καμπιάσο, Κασάμι (68' Ιντέγε), Ντομίνγκες (79' Μπουχαλάκης), Φουστέρ, Κολοβός (69' Φορτούνης), Πουλίδο.

Ατρόμητος: Μπάρκας, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπιτόλο, Μπρίτο, Ουσέρο (75' Κούρος), Ούμπιδες, Στόιτσεφ (80' Ματέι), Γροντής, Παπαδόπουλος (71' Λε Ταλέκ).

ΤΟ LIVE του αγώνα

14:21
Καλησπέρα σας. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.
14:22
Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 15:00.
14:22
Στο ματς του πρώτου γύρου στο Περιστέρι, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με σκορ 2-1, χάρη σε ισάριθμα τέρματα από κεφαλιές του Μποτία.
14:23
Ο Ισπανός στόπερ και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι τιμωρημένοι και δεν βρίσκονται στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα για τη σημερινή αναμέτρηση.
14:26
Εκτός αποστολής και οι τραυματίες Πάρντο, Σιόβας, ενώ ο Ερνάνι λείπει καιρό. Σεμπά και Ζντιέλαρ επίσης δεν είναι στα σχέδια του Σίλβα σήμερα, για λόγους τακτικής.
14:27
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Βούρος, Ντα Κόστα, Σαλίνο, Καμπιάσο, Κασάμι, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Κολοβός, Πουλίδο.
14:28
Ο Μάρκο Σίλβα προχωρά σε εκτεταμένο ροτέισον κόντρα στον Ατρόμητο. Σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στην Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες, μόνο οι Ρομπέρτο, Ντα Κόστα και Σαλίνο διατήρησαν την θέση τους στο αρχικό σχήμα.
14:29
Ο Καμπιάσο παίρνει φανέλα βασικού για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός αγώνων τις τελευταίες 20 περίπου μέρες.
14:30
Καπίνο, Ρέτσος, Μαζουακού, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντουρμάζ και Ιντέγε στον πάγκο των αναπληρωματικών για τους Πειραιώτες.
14:31
Η εντεκάδα του Ατρόμητου: Μπάρκας, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ουσέρο, Ούμπιδες, Στόιτσεφ, Κιβρακίδης, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Γροντής, Παπαδόπουλος.
14:32
Χαρμπούνου, Κοντοές, Κούρος, Ματέι, Λε Ταλέκ, Μπάλας και Λημνιός οι εναλλακτικές λύσεις για τον Δέλλα.
14:33
Θυμίζουμε ότι οι δύο σημερινοί αντίπαλοι συνεχίζουν στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε διπλές αναμετρήσεις τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Ατρόμητος θα παλέψει με την ΑΕΚ για το εισιτήριο του τελικού στην διοργάνωση.
14:37
Εξαιρετικές για ποδόσφαιρο οι καιρικές συνθήκες στο Φάληρο.
14:38
Στον αγωνιστικό χώρο εδώ και λίγα λεπτά οι παίκτες των δύο ομάδων, πραγματοποιούν το ζέσταμα τους.
14:40
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μαζί με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο έξω από τη φυσούνα και συνομιλούν για αρκετή ώρα.
14:41
Με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού είχε σύντομη κουβέντα και ο γιατρός της ομάδας, Χρήστος Θέος.
14:45
Η προσέλευση των φίλων του Ολυμπιακού στις εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" συνεχίζεται. Περίπου 10000 κόσμος είναι στο γήπεδο αυτή τη στιγμή.
14:45
Ολοκλήρωσαν το ζέσταμα τους Ολυμπιακός και Ατρόμητος. Στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.
14:47
Οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού χώρου επιθεωρούν το χόρτο του Φαληρικού γηπέδου, περίπου ένα τέταρτο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
14:49
Άνοιξαν και τα ποτιστικά του γηπέδου.
14:54
Στις αναμετρήσεις του Σαββάτου, για την 23η αγωνιστική της Super League, ο Λεβαδειακός επιβλήθηκε με σκορ 1-0 της Καλλονής, Ηρακλής και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο Καυτανζόγλειο, ενώ στην Τρίπολη ο Αστέρας έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
14:55
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο Γεώργιος Κύζας (ΕΠΣ Δράμας). Βοηθοί του οι Ιωάννης Σίπκας (ΕΠΣ Πέλλας) και Στυλιανός Τσολάκης (ΕΠΣ Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος (ΕΠΣ Τρικάλων).
14:55
Ο εκφωνητής του γηπέδου ανακοινώνει τις ενδεκάδες των δύο ομάδων.
14:58
Λίγα λεπτά μας χωρίζουν από τη σέντρα. Τώρα βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο οι διαιτητές και οι παίκτες του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου.
15:01

1'

Έναρξη του αγώνα.
15:04

3'

Απομάκρυνση του Λαζαρίδη σε μια επικίνδυνη κατάσταση για την άμυνα της ομάδας του έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τσόρι.
15:04

3'

Κίτρινη κάρτα στον Ουσέρο για αντικανονικό τάκλιν στον Φουστέρ.
15:05

4'

Κεφαλιά του Κασάμι έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τσόρι από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι του Μπάρκα.
15:06

5'

Καλύτερος ο Ολυμπιακός σε αυτό το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα στο Φάληρο, προσπαθεί να επιβάλει από νωρίς το ρυθμό του και να κυριαρχήσει.
15:08

6'

Ωραία κάθετη πάσα του Κασάμι για τον Σαλίνο, αλλά ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε να την αξιοποιήσει και να δημιουργήσει επικίνδυνη κατάσταση για την εστία του Ατρομήτου.
15:10

9'

Το παιχνίδι έχει μεταφερθεί από το κέντρο και προς την περιοχή των φιλοξενούμενων από το πρώτο λεπτό. Ορεξάτος ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα του αγώνα, έχει και αρκετά νέα πρόσωπα που θέλουν να δείξουν πράγματα στον Μάρκο Σίλβα.
15:11

10'

ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Δυνατό δεξί σουτ έξω από την περιοχή από τον Ντομίνγκες, η μπάλα πέρασε κάτω από το σώμα του Μπάρκα, ο οποίος φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχτηκε. Ήταν πάντως καλό το σουτ του Αργεντινού.
15:12

11'

Καλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Παπαδόπουλος κινήθηκε ωραία από τα αριστερά μετά την κάθετη πάσα που δέχτηκε, προσπάθησε να πλασάρει τον Ρομπέρτο με το δεξί, η μπάλα όμως πέρασε παράλληλα με το τέρμα. Κοντά στο 1-1 οι φιλοξενούμενοι λίγο μετά το τέρμα που δέχτηκαν.
15:15

15'

Παρακολουθούμε ένα καλό παιχνίδι ως τώρα στο Φάληρο. Πολύ καλή η εικόνα του Ολυμπιακού, ο οποίος ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο ματς, ενώ είδαμε και μια πρώτη αντίδραση από τον Ατρόμητο.
15:19
Θυμίζουμε ότι στο ματς του πρώτου γύρου στο Περιστέρι, ο Ολυμπιακός είχε νικήσει 2-1 τον Ατρόμητο με ισάριθμα γκολ του Αλμπέρτο Μποτία.
15:20

19'

Ο Κασάμι έπεσε στην περιοχή σε μονομαχία με τον Φυτανίδη και ο Κύζας σωστά άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί. Δεν υπήρχε κάτι μεμπτό.
15:21

20'

Κίτρινη κάρτα στον Φυτανίδη για φάουλ στον Φουστέρ, το οποίο πάντως δεν υπάρχει, όπως έδειξε το ριπλέι. Δεν ήταν σωστή η υπόδειξη του Κύζα.
15:22

21'

Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Τσόρι, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπάρκα.
15:23

23'

Πολύ καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Κασάμι έκλεψε την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, κινήθηκε προς την περιοχή του Μπάρκα, σούταρε λίγο έξω από την περιοχή, αλλά δεν βρήκε στόχο. Η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι. Μια ανάσα από το 2-0 ο Ολυμπιακός. Υπήρχαν και άλλοι τρεις συμπαίκτες του κοντά τού, αλλά ο Ελβετός είχε κενό χώρο και προτίμησε να δοκιμάσει το αριστερό του.
15:26

24'

Ο Φυτανίδης συνεχίζει κανονικά μετά τις πρώτες βοήθειες που δέχτηκε. Είχε μια άσχημη πτώση σε προσπάθειά του να πάρει κεφαλιά.
15:27

26'

Κίτρινη κάρτα στον Κασάμι για αντικανονικό τάκλιν στον Στόιτσεφ.
15:29

28'

Ωραία σέντρα του Ντομίνγκες από δεξιά, κεφαλιά του Πουλίδο στο δεύτερο δοκάρι, έπεσε ο Μπάρκας και μπλόκαρε την μπάλα. Η πρώτη τελική του Μεξικανού στο ματς.
15:30

29'

6(3)-1(0) οι τελικές προσπάθειες στο ματς μέχρι στιγμής.
15:32

31'

Δυνατό δεξί σουτ του Φουστέρ έπειτα από καλή κυκλοφορία της μπάλας των παικτών του Ολυμπιακού, ο Μπάρκας έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. Καλή στιγμή για την ομάδα του Πειραιά.
15:33

32'

Κίτρινη κάρτα στον Ελαμπντελαουί για προσπάθειά του να τραβήξει την φανέλα του Γροντή.
15:34

33'

Μια ανάσα από το 1-1 ο Ατρόμητος. Εκπληκτική επέμβαση του Ρομπέρτο σε κεφαλιά του Μπρίτο μέσα από τη μικρή περιοχή έπειτα από διώξιμο προς τα πίσω από ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού σε εκτέλεση φάουλ. Στην συνέχεια απομάκρυνε ο Καμπιάσο, για να φτάσει η μπάλα στον Κιβρακίδη, το σουτ του οποίου κατέληξε άουτ.
15:36

35'

Ο Ρομπέρτο χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού και ίσως ήταν ένα μήνυμα συμπαράστασης για το γκολ που δέχτηκε με την Άντερλεχτ. Ήταν όμως εξαιρετική η επέμβασή του στην κεφαλιά του Μπρίτο.
15:37

36'

Εξαιρετικό σουτ του Ουμπίδες έξω από την περιοχή και πάλι ο Ρομπέρτο είπε "όχι", διώχνοντας σε κόρνερ.
15:38

37'

Εκτέλεση φάουλ του Ουμπίδες, ο Παπαδόπουλος έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Ψάχνει την ισοφάριση ο Ατρόμητος, έχει φάσεις στο ματς.
15:39

38'

7(4)-5(2) είναι πλέον οι τελικές προσπάθειες στον αγώνα.
15:40

38'

Σουτ του Παπαδόπουλου, κόντραρε πάνω σε αντίπαλό του που έπεσε για τάκλιν, εν συνεχεία νέο σουτ του Ουμπίδες και μπλόκαρε ο Ρομπέρτο. Πιο επικίνδυνος ο Ατρόμητος στα τελευταία λεπτά.
15:41

40'

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Μπάρκας έκανε κακή εκτίμηση της φάσης, ο Φουστέρ τσίμπησε την μπάλα στα δεξιά, γύρισε για τον Κολοβό, αλλά τον πρόλαβε η άμυνα του Ατρομήτου προτού σκοράρει από κοντά. Τρακαρισμένος ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, ίσως είναι επηρεασμένος από το γκολ, για το οποίο φέρει ευθύνη.
15:44

42'

Ο Πουλίδο πήρε την μπάλα, έκανε το κοντρόλ, σούταρε από το ύψος της περιοχής με το αριστερό, αλλά δεν βρήκε στόχο.
15:45
Οι πανηγυρισμοί στο γκολ του Ολυμπιακού.
15:47

45'

Ο Καμπιάσο βρήκε υπέροχα τον Φουστέρ, ο οποίος κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας, εκείνος σούταρε με τη μια, αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από το δοκάρι του Μπάρκα.
15:47
Οι Κολοβός και Ουμπίδες μάχονται για την μπάλα.
15:47
Λήξη πρώτου ημιχρόνου, Ολυμπιακός - Ατρόμηητος 1-0.
15:48
Παρακολουθούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι ως τώρα, με φάσεις και για τις δυο ομάδες, Καλύτερος ο Ολυμπιακός στο πρώτο μισάωρο, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του ο Ατρόμητος στην συνέχεια. Μακάρι να δούμε ανάλογο θέαμα και στο β' μέρος.
16:03
9(4)-74) και 60%-40% οι τελικές και η κατοχή μπάλας στο πρώτο 45λεπτο στο Φάληρο. Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει το δεύτερο κομμάτι του αγώνα.
16:04

46'

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.
16:08

49'

Έγκαιρο τάκλιν του Σαλίνο στον Μπρίτο, σταματώντας επικίνδυνη αντεπίθεση του Ατρομήτου έπειτα από λάθος του Ντα Κόστα.
16:11

51'

Ο Ντα Κόστα δυο φορές έκοψε επιθετική προσπάθεια του Ατρομήτου στην ίδια φάση. Ψάχνουν την ισοφάριση οι παίκτες του Δέλλα.
16:12

52'

Λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ στον Φουστέρ, που καλυπτόταν αρκετά, προτού μπει στην περιοχή και προσπαθήσει να πλασάρει τον Μπάρκα.
16:15

56'

Σουτ του Φουστέρ από το ημικύκλιο της περιοχής, ο Μπάρκας έδιωξε σε κόρνερ. Καλή επέμβαση από τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου.

16:16

57'

Πιάνει τη μέση του ο Τσόρι, ο οποίος είχε μια σύγκρουση με τον Μπάρκα σε προσπάθεια του τερματοφύλακα του Ατρομήτου να διώξει την μπάλα με τις γροθιές του.
16:17
Ο δραστήριος Φουστέρ με την μπάλα στα πόδια.
16:20

61'

Μακρινό σουτ του Κολοβού, δεν ανησυχεί ο Μπάρκας.
16:21

62'

Πεσμένος στο χορτάρι ο Μπίτολο, αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό και θα συνεχίσει κανονικά.
16:22

63'

Σουτ του Τσόρι από καλή θέση, πάνω όμως σε σώματα αντιπάλων.
16:23

64'

Ωραία μπαλιά του Τσόρι στον Πουλίδο, εκείνος βρήκε ωραία τον Κολοβό που πάσαρε αμέσως στον Φουστέρ, αλλά το σουτ του με το αριστερό βρήκε αντίπαλο και κατέληξε κόρνερ.
16:24

65'

ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Πολύ ωραία πάσα του Κασάμι για τον Πουλίδο, εκείνος τσίμπησε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Μεξικανός μπορεί να μην έχει φανεί πολύ στο ματς, αλλά κατάφερε να σκοράρει και είναι το δεύτερό του τέρμα στο πρωτάθλημα.
16:26

67'

Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Κολοβός έγινε κάτοχος της μπάλας (ήταν εκτεθειμένος!), πλάσαρε από κοντά με το αριστερό, αλλά ήταν πολύ άστοχος.
16:27

68'

Έξω ο Κασάμι, μέσα ο Ιντέγε.
16:27

69'

Έξω ο Κολοβός μέσα ο Φορτούνης.
16:28

70'

61%-39% η κατοχή της μπάλας υπέρ του Ολυμπιακού.
16:29

70'

Ο Φουστέρ πήρε την πάσα από τον Ομάρ, έκανε φαλτσαριστό πλασέ με το αριστερό, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπάρκα.
16:30

71'

Μέσα ο Λε Ταλέκ, έξω ο Παπαδόπουλος.
16:32

73'

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Τσόρι έκανε υπέροχη κάθετη για τον Φορτούνη, εκείνος έκανε το γύρισμα από το αριστερά για τον Φουστέρ, όμως ο Μπάρκας έδιωξε υπέροχα σε κόρνερ το σουτ του Ισπανού μεσοεπιθετικού. Εξαιρετική συνεργασία τριών παικτών.
16:32

74'

ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Ο Καμπιάσο με το αριστερό από κοντά έπειτα από γυριστή κεφαλιά του Πουλίδο στο πρώτο δοκάρι σε εκτέλεση κόρνερ, νίκησε τον Μπάρκα και έκανε το 3-0 για την ομάδα του Πειραιά.
16:33

75'

Ο Κούρος πήρε την θέση του Ουσέρο.
16:36
Ο Πουλίδο πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε.
16:37

78'

Σουτ του Στόιτσεφ από το ύψος της περιοχής, άουτ η μπάλα.
16:38

79'

Μέσα ο Μπουχαλάκης, εκτός περνάει εν μέσω αποθέωσης ο Ντομίνγκες.
16:38

80'

Μέσα ο Ματέι, έξω ο Στόιτσεφ.
16:39

80'

Κόρνερ του Φορτούνη, κεφαλιά του Ντα Κόστα και άουτ.
16:40
Το πλασέ του Μεξικανού στο γκολ του.
16:44

85'

ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Εκπληκτικό κοντρόλ του Ιντέγε στα δεξιά, πέρασε υπέροχα τον Φυτανίδη, γύρισε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Φορτούνη και εκείνος με δεξί πλασέ έκανε το 4-0. Παράσταση από την ομάδα του Μάρκο Σίλβα, ενώ να πούμε πως στο ξεκίνημα της φάσης ο Ρομπέρτο είχε κάνει σωτήρια επέμβαση σε πλασέ του Μπρίτο μέσα από τη μικρή περιοχή ύστερα από ασίστ του Κούρου, κρατώντας το μηδέν για την εστία του.
16:46

87'

19(10)-10(6) οι τελικές προσπάθειες στο ματς.
16:49

90'

Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.
16:50
Ο Τραϊανός Δέλλας χάνει για δεύτερη φορά φέτος με 4-0 στο Φάληρο. Η πρώτη ήταν με την ΑΕΚ στο ματς του πρώτου γύρου, όταν ήταν ακόμα στον πάγκο της Ένωσης.
16:52
Λήξη του αγώνα, Ολυμπιακός - Ατρόμητος 4-0.
16:54
Δέλλας: "Το παιχνίδι μετά το 2-0 τελείωσε για μας. Κρίσιμο σημείο ήταν το πρώτο μέρος για μας. Αν κάναμε κάποιο γκολ, θα ήταν άλλο παιχνίδι".
16:55
Σίλβα: "Είμαστε χαρούμενοι που κάναμε μια τόσο σημαντική νίκη. Δώσαμε ευκαιρίες σε αρκετούς νέους παίκτες σήμερα. Βέβαια, είχαμε κούραση της Πέμπτης και ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Κάναμε χαρούμενο τον κόσμο μας και δείξαμε ότι όποιος και να παίζει, μπορούμε να είμαστε το ίδιο αποδοτικοί".
16:55
Καλή συνέχεια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK