Πανιώνιος-Πανθρακικός 2-0

Με γκολ των Σάμαρη και Καμπάνταη ο Πανιώνιος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-0 του Πανθρακικού και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Πανιώνιος-Πανθρακικός 2-0

Εικόνα αγώνα

Με νίκη μπήκε στη μετά-Ελευθερόπουλου εποχή ο Πανιώνιος. Οι κυανέρυθροι πέτυχαν το στόχο τους από το πρώτο ημίχρονο καθώς κατάφεραν και σκόραραν δύο γκολ κόντρα στον Πανθρακικό.

Σάμαρης και Καμπάνταης νίκησαν το Βρονταρά και από εκεί και πέρα η ομάδα από τη Νέα Σμύρνη φρόντισε για τη διατήρηση του 2-0. Το πρώτο γκολ του Πανιωνίου προήλθε από εκτέλεση φάουλ του Σάμαρη στη δεξιά γωνία του γκολκίπερ του Πανθρακικού, ενώ το 2-0 έγινε με σουτ του Καμπάνταη έξω από την περιοχή.

Ο Πανθρακικός στο δεύτερο μέρος είχε την κυκλοφορία μπάλας και παρότι έκλεισε τους γηπεδούχος στο μισό γήπεδο δεν κατάφερε να σκοράρει και να ξαναμπεί στο ματς. Σε αυτό συνέβαλε και ο Νίκος Γιαννακόπουλος, ο οποίος όποτε χρειάστηκε αντέδρασε σωστά.

Ο γκολκίπερ του Πανιωνίου σταμάτησε Βαϊρουά και Παπαδόπουλο, ενώ μεγάλη συμβολή για το μηδέν στην άμυνα των κυανέρυθρων είχε και η εξαιρετική εμφάνιση του Αυλωνίτη, ο οποίος περιόρισε τις προσπάθειες του Παπαδόπουλου.

Ο Πανθρακικός έφυγε με… άδεια χέρια από τη Νέα Σμύρνη αν και είχε περισσότερες ευκαιρίες από τον Πανιώνιο. Φάση κλειδί στον αγώνα ήταν αυτή στο φινάλε του πρώτου μέρους, όπου ο Σερφά πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Αν εκεί γινόταν το 2-1, η ομάδα από την Κομοτηνή θα άλλαζε τα δεδομένα του αγώνα.

Κλειδί αγώνα

Τα γκολ του Πανιωνίου είχαν μικρή -χρονικά- απόσταση και ήρθαν σε ένα ιδανικό σημείο, πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους. Ο Πανθρακικός στις ευκαιρίες αμέσως μετά το 2-0 δεν μπόρεσε να σκοράρει και κάπου εκεί τελείωσε το ματς.

MVP

Ο Σάμαρης σκόραρε το πρώτο γκολ του αγώνα με εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή και από δύσκολη γωνία… Ο Έλληνας μέσος ξεμπλόκαρε την ομάδα του σε ένα κρίσιμο σημείο και σε έναν αγώνα όπου η νίκη ήταν ζωτικής σημασίας…

Αδύναμος κρίκος

Ο Σπύρος Βρονταράς θα μπορούσε να έχει καλύτερη αντίδραση στα δύο γκολ που δέχθηκε, καθώς και τα δύο ήταν σουτ μακρινά. Το γκολ του Σάμαρη ήταν από πολύ πλάγια θέση, ενώ αυτό του Καμπάνταη προήλθε από μακρινή απόσταση και χωρίς η μπάλα να έχει μεγάλη ταχύτητα.

Το live του αγώνα

Πανιώνιος-Πανθρακικός 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK