Πανθρακικός-Ατρόμητος 0-1

Mε τον Μάντζιο να σκοράρει και τον Ράντμαν να κατεβάζει ρολά, ο Ατρόμητος νίκησε μετά από τρεις σερί ισοπαλίες, νικώντας 1-0 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Πανθρακικός-Ατρόμητος 0-1

Το live του αγώνα

Εικόνα αγώνα:

Ο Ατρόμητος είχε να αντιμετωπίσει την αφλογιστία του με τα τρία συνεχόμενα 0-0 να είναι θηλιά πάνω από το λαιμό. Ο Πανθρακικός είχε να υπερασπιστεί την έδρα του απέναντι σε μία ομάδα που αν την κέρδιζε θα έμπαινε για τα καλά στο στόχο των πλέι οφ.

Το ματς κυλούσε χωρίς πολλές φάσεις. Το σουτ του Τζανή και η κεφαλιά του Ταυλαρίδη ήταν οι ευκαιρίες που ξύπνησαν τους θεατές. Το σουτ του Μάντζιου στο 26' ήταν η φάση που έδειξε ότι ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος του Πανθρακικού. Το γκολ του Μάντζιου στο 38' ήταν αυτό που πιστοποίησε το παραπάνω.

Οι Περιστεριώτες πήραν ό,τι άξιζαν βάσει εικόνας. Ο Πανθρακικός βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος, αφού πρώτα είδε στο 46' τον Μπρίτο να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 0-2.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Βέλιμιρ Ράντμαν. Ο Πανθρακικός πίεζε και έχανε ευκαιρίες και ο Κροάτης γκολκίπερ του Ατρομήτου κατέβαζε ρολά κρατώντας το μεγάλο διπλό. Τι κεφαλιές, τι φάουλ, τι σουτ, ο Ράντμαν δεν λύγισε και οι Περιστεριώτες πήραν το τρίποντο που τους φέρνει στους 41 βαθμούς.

Κλειδί αγώνα:

Από ένα ημίχρονο είχαν Πανθρακικός και Ατρόμητος. Το πρώτο οι φιλοξενούμενοι, το δεύτερο οι γηπεδούχοι. Η διαφορά ήταν ότι η ομάδα του Αναστόπουλου βρήκε τον τρόπο να σκοράρει.

Αδύναμος κρίκος:

Σε αντίθεση με άλλα ματς βοήθησε λιγότερο. Σχεδόν καθόλου. Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο που κλείστηκε με το διπλό μαρκάρισμα (έπεφτε πάνω του και ο Φυτανίδης).

MVP:

Το γράψαμε και παραπάνω. Ο Ράντμαν ήταν... σούπερμαν.

Πανθρακικός-Ατρόμητος 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK