ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 4-2

Ο διαιτητής άφησε τον 300άρη Κατσουράνη στο ματς και εκείνος τον... δικαίωσε με ένα απίθανο γκολ χάρη στο οποίο ο ΠΑΟΚ ξεκλείδωσε την διαγραφόμενη ισοπαλία στην Τούμπα με τον Πανιώνιο (4-2). Ωραίο και το πρώτο γκολ του Βούκιτς με τη φανέλα του Δικεφάλου.

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 4-2

Εικόνα αγώνα:

Το πρώτο ημίχρονο ήταν καρμπόν με αυτό του πρώτου κόντρα στον Λεβαδειακό. Το 76%-24% στην κατοχή υπέρ του Δικεφάλου μετέφραζε την εικόνα του αγώνα ως προς τη ροή του, όχι όμως ως προς τις ευκαιρίες, αφού οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν φάσεις απέναντι στον Πανιώνιο.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Παναγόπουλου είχε παθητικό ρόλο, ευτύχησε όμως να σκοράρει στην πρώτη της φάση και να απαντήσει στο εκπληκτικό γκολ του Κάτσε με σουτ πάνω από 30 μέτρα. Δύο λεπτά πέρασαν μετά το 1-0 του ΠΑΟΚ στο 32' και ήρθε άμεσα το 1-1 για τους "κυανέρυθρους" που αγνοούσαν το διπλό στην Τούμπα από την περίοδο 1967-68!

Το γκολ αυτό ανησύχησε τον Δώνη που στο δεύτερο μέρος έκανε πιο ορθολογικό τον ΠΑΟΚ βάζοντας τον Φωτάκη στο ματς. Ο δικέφαλος έδειξε να κυκλοφορεί καλύτερη τη μπάλα, ενώ είχε και το δεύτερο γκολ, από τον Σαλπιγγίδη, στο 50ο λεπτό.

Ολα έδειχναν ότι τα πάντα κυλούσαν υπέρ του Δικεφάλου. Κάτι το 2-1, κάτι η εικόνα των δύο ομάδων, τα πράγματα πήγαιναν προς τον άσσο. Στο 62', όμως, ο έγινε η φάση που άλλαξε ξανά το σκορ. Ο Καμπάνταης έφυγε μόνος απέναντι από τον Ιτάνζ (σε προφανή θέση για γκολ), ανατράπηκε από τον Κατσουράνη και ο Πανιώνιος βρέθηκε στην άσπρη βούλα, όχι όμως με παίκτη παραπάνω, αφού ο διαιτητής (κακώς) δεν έδειξε την κόκκινη κάρτα στον παίκτη των γηπεδούχων. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Γουνδουλάκης, ο φωτεινός πίνακας έγραψε 2-2 και ο Δώνης έκανε το αυτονόητο: έβαλε τον Κουμαλό στόπερ και ανέβασε τον Κατσουράνη στα χαφ.

Με αυτή την κίνηση κέρδισε κι άλλον παίκτη στο κέντρο (τον ούτως ή άλλως... κερδισμένο, λόγω της μη αποβολής, Κατσουράνη), ο Δικέφαλος πίεσε, δημιούργησε προϋποθέσεις για τρίτο γκολ και τελικά το σημείωσε στο 80'. Με θαυμάσιο τρόπο, με το γυριστό του Κατσουράνη, του παίκτη που λίγο έλειψε να κρεμάσει την ομάδα του.

Το κερασάκι στην τούρτα και συνάμα ταφόπλακα στα όποια όνειρα των φιλοξενούμενων ήρθε στο 87ο λεπτό με τον Βούκιτς να σκοράρει στην παρθενική του συμμετοχή με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και να διαμορφώνει το τελικό 4-2.

Κλειδί αγώνα:

Ο διαιτητής τον άφησε στο ματς και αυτός με ένα εκπληκτικό γκολ τον... δικαίωσε. Ο λόγος για τον Κατσουράνη, ο οποίος πήγε στα χαφ, μετά την είσοδο του Κουμαλό, και βοήθησε τον ΠΑΟΚ απέναντι στον αξιόμαχο Πανιώνιο.

MVP:

Κάτσε, Κατσουράνης και Βούκιτς σκόραραν θαυμάσια γκολ, αλλά αυτό του Κατσουράνη ήταν που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Δικεφάλου.

Αδύναμος κρίκος:

Μέγα λάθος του διαιτητή στη φάση του πέναλτι που δεν έστειλε στα αποδυτήρια τον Κατσουράνη. Ο Καμπάνταης ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Ξεκάθαρα πράγματα.

Το live του αγώνα

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 4-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK