Preview: ΟΦΗ - Πανιώνιος

Διαβάστε τα τελευταία νέα και τις αποστολές του ΟΦΗ και του Πανιωνίου λίγες ώρες πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Preview: ΟΦΗ - Πανιώνιος

ΟΦΗ

Με μοναδικό απόντα τον τιμωρημένο Φώτη Παπουλή θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στον αγώνα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (09/03), ο Νίκος Αναστόπουλος αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα, ασκήσεις τακτικής και σπριντ, ενώ μετά το τέλος της ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι.

Αυτή αποτελείται από τους εξής: Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Πίτσος. Μονιάκης, Βάντο, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Μπόντορ, Χόρχε Λόπεθ, Ζόρντι Λόπες, Σίσιτς, Καμπάνταης, Ουκάρ, Μάντζιος. Ζορμπάς.

Αναφορικά με το αρχικό σχήμα, αυτό αναμένεται να έχει αρκετές διαφοροποιήσεις συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα επιστρέφουν οι Ταυλαρίδης, Κάλαϊτζιτς, ενώ μία θέση στην 11άδα αναμένεται να πάρει και ο Παναγιώτης Ζορμπάς.

Πανιώνιος

Πολλά είναι τα προβλήματα του Άκη Μάντζιου για τον αγώνα του "Γεντί Κουλέ", στον οποίο ο Πανιώνιος θέλει τη νίκη για να ανασάνει (βρίσκεται δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη).

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Όμο, Σιδεράκης, Κούτσι, Σάμαρης, ο Αυλωνίτης που έχει καταπονηθεί αρκετά λόγω της ίωσης και οι Σταυροθανασόπουλος, Κολοβός, Ντούνης που ακολουθούν θεραπευτικό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα την αποστολή αποτελούν οι: Μιχαηλίδης, Πόγκασιτς, Ρόβας, Οκόγε, Μενδρινός, Κουλουχέρης, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Ντιμπαλά, Κούρντι, Μιλοβάνοβιτς, Σκέμπρι, Πιέρ, Αντούνιες, Αμπντουλάγεφ, Ρόκας, Πετκάκης, Σιόβας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK