Αρης-Λεβαδειακός 4-0

Στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο του, ο Αρης πήρε τη μεγαλύτερη νίκη του στη σεζόν (4-0 τον Λεβαδειακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης") και έμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Δύο γκολ ο Γιαννιώτας, δύο ασίστ ο Παπαστεριανός.

Αρης-Λεβαδειακός 4-0
INTIME SPORTS

Η εικόνα του αγώνα

Ο Σούλης Παπαδόπουλος προτίμησε ένα εξόχως επιθετικό σχήμα για τον Αρη στο οποίο χώρεσαν οι Αγκάνθο, Διαμαντάκος, Τάτος και Γιαννιώτας. Η επιλογή αυτή συν την απόλυτη ανάγκη για τους βαθμούς της νίκης ώθησαν τους "κίτρινους" μπροστά από το πρώτο...δευτερόλεπτο και αυτή η επιθετικότητα δικαιώθηκε μόλις στο 2' με την κεφαλιά-γκολ του Κοέλιο.

Η ορμή των πρώτων λεπτών απολύτως φυσιολογικά εξασθενούσε όσο περνούσαν τα λεπτά. Μετά το 15' ο Αρης άρχισε να δίνει γήπεδο στον Λεβαδειακό, ο οποίος όμως, χωρίς τον Πόι στο τερέν, δεν είχε σημείο αναφοράς για την οργάνωση του παιχνιδιού του. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους οι Βοιωτοί πάτησαν μόλις μία φορά στην αντίπαλη περιοχή.

Εκνευρισμένος από την τραγική αγωνιστική εικόνα της ομάδας του στο πρώτο 45λεπτο, ο Γιώργος Παράσχος έκανε δύο αλλαγές στο ημίχρονο (μπήκαν οι Ροτζέριο και Καγεχόν) χωρίς όμως να αλλάξει κάτι δραστικά.

Ο Αρης, από την πλευρά του, δεν είχε λόγο να αλλάξει κάτι. Οι παίκτες του, όποτε έπαιρναν την μπάλα, είχαν επιλογές για την ανάπτυξη και μόλις ο Γιαννιώτας διαμόρφωσε το 2-0 στο 48' (στο πρώτο του γκολ μετά τις 9 Δεκεμβρίου) μετά από έξοχη αντεπίθεση ουσιαστικά όλα τελείωσαν.

Η αντίδραση του Λεβαδειακού δεν ήρθε ποτέ ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι σκόραραν άλλες δύο φορές (με τον Γιαννιώτα στο 64' και με τον Τάτο στο 80') και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους που τους κρατά ζωντανούς.

MVP

O Γιάννης Γιαννιώτας βρήκε δίχτυα δύο φορές και χάρισε σιγουριά στους συμπαίκτες του αφού διαμόρφωσε το 2-0 και το 3-0.

Κλειδί αγώνα

Τα γκολ στις αρχές των δύο ημιχρόνων και η καλή ανασταλτική λειτουργία του Αρη έκριναν το ματς.

Aδύναμος Κρίκος

Aόρατοι στο γήπεδο οι μέσοι του Λεβαδειακού. Ακόμα και όταν είχαν την μπάλα στα πόδια τους, ιδέες για το τι θα κάνουν μ' αυτήν δεν διέθεταν.

Το live του αγώνα

Αρης-Λεβαδειακός 4-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK