Πανθρακικός - Παναιτωλικός 0-0 (VIDEO)

Ο Ίγκορ έχασε πέναλτι στο 83' και ο Πανθρακικός δεν ξέφυγε από 0-0 με τον Παναιτωλικό που είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο. Από ένα βαθμό για τις δυο ομάδες σ' ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Πανθρακικός - Παναιτωλικός 0-0 (VIDEO)

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Δεν ήταν κακές οι προθέσεις των δύο ομάδων. Ο "πληγωμένος" αγωνιστικός χώρος όμως δεν βοήθησε την προσπάθεια αμφότερων ν' αναπτυχθούν ιδίως από τον άξονα. Αναγκαστικά οι λιγοστές ευκαιρίες προήλθαν από στημένες φάσεις. Όπως το φάουλ του Ρουσκουγέδα στο 27', όταν η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Αθανασιάδη, και το αντίστοιχο χτύπημα του Μεχία στο 34' που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ρόκα ρίσκαρε περισσότερο από τον Χάβο, χρησιμοποιώντας διαδοχικά τον Κάσες και τον Μάρτινς. Ουδέποτε όμως ο Πανθρακικός μπόρεσε να κυριαρχήσει στο γήπεδο και να πιέσει τον πάντα οργανωμένο Παναιτωλικό. Ακόμη και στις περιπτώσεις που ο Ίγκορ είχε τις προϋποθέσεις ν' απειλήσει, καθυστέρησε χαρακτηριστικά.

Η κακή κατάσταση του Βραζιλιάνου φορ επιβεβαιώθηκε στο χαμένο πέναλτι του 83', το οποίο ο ίδιος κέρδισε έξυπνα από τον Μαλεζά. Η εκτέλεση δεν ήταν καλή και το σουτ αδύναμο, με αποτέλεσμα ο Μπρακάλι, που έπεσε σωστά, να διώξει με εκτίναξη. Ήταν μοιραίο έκτοτε το 0-0 να μην αλλάξει, παρά τις τελικές του Μύγα στο φινάλε.

MVP

Ο Δημήτρης Κουτρομάνος δεν είναι αμυντικός χαφ. Ανταποκρίθηκε όμως περίφημα στα καθήκοντά του, έδεσε με τον Γοδόι και εκτός από αμυντική συνέπεια είχε και αρκετές προωθήσεις.

Αδύναμος κρίκος

Ο Ίγκορ δεν είναι ο περυσινός φορ που έδινε οντότητα στη γραμμή κρούσης του Πανθρακικού. Αργές αντιδράσεις σε εύκολες φάσεις και έλλειψη αυτοπεποίθησης στην εκτέλεση του πέναλτι τον μετέτρεψαν σε μοιραίο για την ομάδα του Ρόκα.

Σχόλιο

Πανθρακικός και Παναιτωλικός πήραν αυτό που άξιζαν. Περισσότερο δεν ήθελαν να χάσουν παρά να νικήσουν, με αποτέλεσμα ένα άγευστο 0-0. Το δοκάρι του Ρουσκουγέδα και το χαμένο πέναλτι του Ίγκορ δεν ήταν ικανά ν' αλλάξουν την ιστορία ενός αγώνα που δεν επιβεβαίωσε τη φήμη δυο ομάδων που έχουν ποιότητα μεσοεπιθετικά και φτιάχνουν ευκαιρίες.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μελίσσης, Εμπό, Ποτουρίδης, Μπαϊκαρά, Τσουμάνης, Μεχία, Ρομέου (58' Κάσες), Ντιγκινί, Τζάνης (77' Μάρτινς), Ίγκορ

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Ετζεγκουέλε, Κέβιν, Κουτρομάνος, Γοδόι, Ρουσκουγέδα (74' Μύγας), Μαρτίνες, Κάπελ (80' Θεοδωρίδης), Άλβες (65' Μορένο)

News 24/7

24MEDIA NETWORK