Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός 0-2

Η καταδικασμένη Δόξα έμεινε με 10 νωρίς, ο Λεβαδειακός σκόραρε εξίσου νωρίς και η ιστορία στο Καυτανζόγλειο γράφηκε υπέρ των Βοιωτών. Σουμπίνιο και Ναπολεόνι τα γκολ του 2-0.

Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός 0-2

Η Ταυτότητα Του Αγώνα:

Γήπεδο: Καυτανζόγλειο Στάδιο

Διαιτητής/Βοηθοί: Παππάς (Αθηνών)/ Τσολάκης (Αθηνών), Δημόπουλος (Μακεδονίας)

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Δαύκος, Αγτζίδης, Γελαδάρης (71' Καπέλ), Βέρτζος, Ρούτσης (12' Ρόκα), Σικαλιάς, Αμπουμπακάρι, Κουμπρόγλου, Αραβίδης, Στεργιανός (59' Λεάντρο), Κυβελίδης.

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μαχαίρας, Τομάς, Λισγάρας, Μεντί (60' Κουτσόπουλος), Ζησόπουλος, Κόρμπος (76' Βιανά), Φαβάλι, Σουμπίνιο (84' Βασιλείου), Πόποβιτς, Ναπολεόνι.

Κίτρινες κάρτες: Σουμπίνιο (27', Λεβαδειακός), Κόρμπος (59', Λεβαδειακός), Ζησόπουλος (72', Λεβαδειακός)

Κόκκινη κάρτα: Δαύκος (10', Δόξα Δράμας)

Σκόρερ: Σουμπίνιο (13' πεν. Λεβαδειακός), Ναπολεόνι (53', Λεβαδειακός)

Ολα τελείωσαν στο 13'. Ο Λεβαδειακός κέρδισε πέναλτι, η Δόξα έχασε τον Δαύκο και έμεινε με 10 παίκτες και ο Σουμπίνιο άνοιξε το σκορ στο Καυτανζόγλειο.

Η εικόνα του αγώνα:

Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν άλλαξε το σύστημά του και ουσιαστικά έπαιζε πλέον με έναν αμυντικό χαφ λιγότερο, θέλοντας να πάρει ό,τι μπορούσε από την αναμέτρηση. Ο Λεβαδειακός είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και την ψυχολογία μετά το γρήγορο 0-1, αλλά και τις ευκαιρίες να "καθαρίσει" το ματς.

Αυτό το πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό με τον καλύτερο παίκτη του γηπέδου, τον Ναπολεόνι. Με το 0-2 στην πλάτη της, η Δόξα προσπάθησε να σώσει τα προσχήματα, δημιούργησε κάποιες προϋποθέσεις, αλλά ήταν ξεκάθαρο πως δεν μπορούσε να πετύχει κάτι.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου διαχειρίστηκε άψογα το αποτέλεσμα και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο στη μάχη που δίνει για αποφυγή του υποβιβασμού.

Το κλειδί του αγώνα:

Η Δόξα έμεινε με 10 παίκτες νωρίς, δέχθηκε γκολ νωρίς και ο Λεβαδειακός είχε το καθαρό μυαλό όχι μόνο να κρατήσει το αποτέλεσμα, αλλά και να πετύχει και δεύτερο γκολ.

ΜVP:

Στέφανο Ναπολεόνι. Κέρδισε το πέναλτι, σκόραρε το 0-2.

Ο αδύναμος κρίκος:

Οπου φτωχός κι η μοίρα του, λέει ο θυμόσοφος λαός. Η Δόξα παίζει στην κατηγορία για... το γόητρο και είναι και άτυχη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK