Λεβαδειακός - Πλατανιάς 0-3

Σε ένας ματς που εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, ο Πλατανιάς "καθάρισε" σε ένα ημίχρονο και επικράτησε εύκολα με 3-0 του Λεβαδειακού. Κουλιμπαλί, Αποστολόπουλος και Ανγκούλο τα γκολ των Κρητικών.

Λεβαδειακός - Πλατανιάς 0-3
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εικόνα του αγώνα

Ούτε ο πιο... αισιόδοξος φίλος του Πλατανιά φανταζόταν το εκρηκτικό πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Λεβαδειακό, στην βροχερή Λιβαδειά. Κι όμως, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου κατάφερε ένα θεωρητικά δύσκολο ματς να το μετατρέψει σε παράσταση για ένα ρόλο φτάνοντας στο εντυπωσιακό 0-3!

Για να γίνει, βέβαια, αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο το γρήγορο γκολ του Κουλιμπαλί. Το 0-1 μόλις στο 4ο λεπτό διαφοροποίησε την εικόνα του αγώνα, δίνοντας ορμή στους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι είχαν παθητικό ρόλο και απλά... παρακολουθούσαν τον Πλατανιά να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να φτάνει σε ευρύ προβάδισμα πριν την ανάπαυλα. Ο Αποστολόπουλος στο 32' και ο Ανγκούλο στο 37' έκανε το "εύθραυστο" 0-1, 0-3 και ουσιαστικά έδωσε τέλος στη σεμνή τελετή.

Στο δεύτερο μέρος ήταν λογικό να δούμε έναν διαφορετικό Λεβαδειακό. Μη φανταστείτε τίποτα ιδιαίτερο, αλλά τουλάχιστον -σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο- οι "πράσινοι" κυκλοφορούσαν καλύτερα τη μπάλα. Ο Πλατανιάς, όμως, ήταν αυτός που έφτασε πάλι κοντά στο γκολ όταν στο 59' ο Ανγκούλο απείλησε με ωραία εκτέλεση φάουλ.

Με την πάροδο του χρόνου, το ματς απέκτησε... τυπικό χαρακτήρα. Ο Πλατανιάς δεν είχε μόνο την κατοχή, αλλά και τον έλεγχο του αγώνα και το μόνο που έκανε ήταν να αφήνει τον χρόνο να κυλά για να φτάσουμε στο τελευταίο σφύριγμα. Η αλήθεια είναι πως ποδόσφαιρο δεν είδαμε μετά το 70ο λεπτό. Κάτι ο κακός αγωνιστικός χώρος, κάτι οι αλλαγές, κάτι το 0-3, το ματς δεν είχε να μας δώσει πολλά πράγματα.

Κάποιες ανορθόδοξες προσπάθειες του Λεβαδειακού να πετύχει το γκολ της τιμής (το έκανε στο 80', αλλά ακυρώθηκε για χέρι του Μανωλά) έγραψαν την ιστορία της αναμέτρησης, με τους Κρητικούς να φεύγουν με το μεγάλο διπλό.

Οι συνθέσεις

Λεβαδειακός: Μοσχονάς, Μανωλάς, Μίνγκας, Γιάχιτς, Μεντί, Στάθης (46' Ουόν), Τόπι (46' Ατζαγκούν), Μαχαμάτ, Γιακουμάκης Μερεμπασβίλι (77' Τσουρίκοφ), Μάντζιος.

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Στανισάβλιεβιτς, Μουνάφο, Μενδρινός (65' Ράμος), Ντίνας (74' Βαλεριάνος), Αποστολόπουλος, Ανγκούλο (85' Τσιμότζι).

MVP

Ο Στανισάβλιεβιτς. Μπορεί να μην έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ της αναμέτρησης, ωστόσο ήταν αυτός που έφτιαξε τα γκολ των Κουλιμπαλί και Αποστολόπουλου και γενικά η παρουσία του ήταν πολύ καλή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Αδύναμος κρίκος

Ολόκληρος ο Λεβαδειακός. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν πολύ κακή εμφάνιση. Εκτός από το αμυντικό κομμάτι και τα τρία γκολ που δέχθηκαν, ο Μάντζιος ήταν εξουδετερωμένος και όλη η ομάδα αποσυντονισμένη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δημιουργήσει φάσεις και να απειλήσει τους παίκτες του Παράσχου.

Σχόλιο

Ονειρεμένο πρώτο ημίχρονο από τον Πλατανιά, πολύ καλό κοουτσάρισμα από τον Γιώργο Παράσχο και τέταρτη διαδοχική εκτός έδρας νίκη για τους Κρητικούς που έκαναν ό,τι ήθελαν στο πρώτο μέρος και εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή τους στη Super League.

Photo Credits: Action Images

Το LIVE του αγώνα

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK