Πανιώνιος - Βέροια 4-2 (VIDEOS)

Η Βέροια προηγήθηκε στη Νέα Σμύρνη, αλλά ο καταιγιστικός Πανιώνιος έκανε την πρώτη ανατροπή της χρονιάς και με δύο γκολ του Ταξιάρχη Φούντα επιβλήθηκε 4-2. Έμπλεξε πλέον η "βασίλισσα". Ο Αμπάρκιολης μοίρασε 14 κίτρινες κάρτες!

Πανιώνιος - Βέροια 4-2 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Ανεξάρτητα από το γεγονός πως η Βέροια σκόραρε νωρίς, με την κεφαλιά του Μπαργκάν από ασίστ του Καλτσά στο 11', ο Πανιώνιος ήταν κυριαρχικός. Ίσως η συνοχή της ομάδας του Γκρανέρο επηρεάστηκε από τον τραυματισμό του Βέρτζου, ωστόσο οι "κυανέρυθροι" δεν πανικοβλήθηκαν από το αντίπαλο 1-0 και είχαν τον απόλυτο έλεγχο.

Δεν απειλούσαν με συχνότητα, όταν όμως τους δόθηκε η ευκαιρία, έφτασαν στην ισοφάριση με την ωραία συνεργασία Γιάννου, Μπακασέτα και Κολοβού στο 37'. Οι παίκτες του Ουζουνίδη κέρδισαν σε αυτοπεποίθηση μετά το 1-1, ζήτημα είναι αν έχαναν προσωπική μονομαχία και το δεύτερο γκολ, στο 48' από τον Φούντα, επικύρωσε την υπεροχή τους. Η Βέροια αδυνατούσε να ξεδιπλωθεί, οι χαφ του Πανιωνίου δεν άφηναν τους αντιπάλους τους να πάρουν ανάσα, ο Τασουλής είχε κλείσει τον Καλτσά και ο Πανιώνιος έφτασε σε τρίτο γκολ, με τον Φούντα στο 57' να τελειώνει θαυμάσια με μια επαφή τη σέντρα του Αργυρόπουλου.

Στην πλημμυρισμένη άμυνα της Βέροιας, ο Γιάννου δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 4-1 στο 76', χρονικό σημείο στο οποίο έπεσαν οι τίτλοι τέλους, άσχετα από το γεγονός ότι ο Μπεν μείωσε δύο λεπτά αργότερα (78') χάρη στη δεύτερη ασίστ του Καλτσά. Και λίγος ήταν ο χρόνος που απέμενε και τρόπος ν' απειληθεί περαιτέρω ο ανώτερος Πανιώνιος δεν υπήρχε.

MVP

Ο Τάσος Μπακασέτας γιατί με τις εξαιρετικές κινήσεις του εντός περιοχής έδωσε έτοιμα γκολ σε Κολοβό και Φούντα αντίστοιχα για να έρθει η ανατροπής. Θα ήταν θαύμα, αν αστοχούσαν σε κενό τέρμα οι δύο συμπαίκτες του.

Αδύναμος κρίκος

Ήταν τόσοι οι παίκτες που υστέρησαν από τη Βέροια που η επιλογή γίνεται δύσκολη. Ο Καλί δεν βρήκε ποτέ χημεία με τον Μαραγκό στο κέντρο της άμυνας και ο εξίσου κακός Καντιμοίρης έμεινε πολλές φορές εκτεθειμένος.

Σχόλιο

Ο Πανιώνιος πέτυχε την πιο ευρεία νίκη του στη χρονιά. Τις προηγούμενες φορές που είχε παίξει τόσο καλά, το πρόβλημα ήταν η τελική προσπάθεια. Από τη στιγμή που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα μετά τις ευκαιρίες, η ανατροπή απέναντι σε μια ανεπαρκή Βέροια ήταν φυσικό επακόλουθο. Η Βέροια, με ή χωρίς Γκρανέρο στον πάγκο της, στη συνέχεια θα παλέψει για ν' αποφύγει τις περιπέτειες στο φινάλε.

Οι συνθέσεις

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Χατζηησαΐας, Τασουλής, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Φούντας, Κολοβός (94' Μασούρας), Μπακασέτας (85' Σιώπης), Γιάννου (94' Καθάριος)

Βέροια: Καντιμοίρης, Νέτο (85' Γεωργιάδης), Βέρτζος (14' Καλί), Μαραγκός, Μπράβο, Μπαλάφας, Βάθκεθ, Τάτος, Μπαργκάν, Τάτος, Καλτσάς, Ντουμίτρου (65' Μπεν)

News 24/7

24MEDIA NETWORK