ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης 1-1

Παίζοντας με 9 παίκτες ο Εργοτέλης κατάφερε να ισοφαρίσει και να φύγει με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας από τους Ζωσιμάδες. Ο Γιαλούσης στο 91' ισοφάρισε το γκολ του Βίλα και οι δύο ομάδες συνεχίζουν τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης 1-1

Η Ταυτότητα Του Αγώνα:

Γήπεδο: "Ζωσιμάδες"

Διαιτητής: Σπάθας

Βοηθοί: Μποζατζίδης, Φραγκιαδάκης

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Κώτσιος, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Πάντος (Σκούφαλης 83'), Ντε Βινσέντι, Μπεσέρα (Μπακαγιόκο 90'), Γεωργίου, Ζαμπρέλα, Βίλα.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Σαρρής, Μπούντιμιρ (Δάρλας 86'), Ολίσε, Γιαλούσης, Κουτσιανικούλης, Σίλβα Τζούνιορ, Τζανακάκης (Κυριακίδης 68'), Μπέτο (Λεάλ 64').

Σκόρερ: Βίλα 59' - Γιαλούσης 90+1'

Κίτρινες: Ντάσιος 25', Κώτσιος 54', Τζημόπουλος 90' - Ολίσε 14', Σαρρής 56', Λεάλ 75', Κουτσιανικούλης 90+3'

Κόκκινες: Ολίσε 77' (2η κιτρ.), Σαρρής 82' (2η κιτρ.)

Η εικόνα του αγώνα:

Το πρώτο μέρος στους Ζωσιμάδες δεν είχε πολλά να δώσει, κυρίως από φάσεις. Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος του Εργοτέλη και είχε μία καλή φάση στο 3ο λεπτό, στη συνέχεια, όμως, δεν μπορούσε να βρει λύσεις στην οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Ό,τι δεν είδαμε στο πρώτο ημίχρονο το είδαμε στο δεύτερο, αφού μόλις στο 48' οι Γιαννιώτες "άγγιξαν" το 1-0 με την ευκαιρία του Πάντου, ενώ στο 51' ήρθε η απάντηση των Κρητικών με την ευκαιρία του Τζανακάκη.

Η υπεροχή του ΠΑΣ απέδωσε καρπούς στο 59ο λεπτό όταν ο Βίλα με ωραίο γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ και έβαλε σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους. Ολα έδειχναν -βάσει εικόνας- ότι η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη θα πάρει το τρίποντο, ειδικά όταν ο Εργοτέλης έχασε τον Ολίσε και τον Σαρρή με (αυστηρές) κόκκινες κάρτες.

Κι όμως, ο Εργοτέλης δεν το έβαλε κάτω. Με πίστη και δυνάμεις, πίεσε τον ΠΑΣ λυτρώθηκε στο 91' με το γκολ του Γιαλούση, ενώ ένα λεπτό αργότερα πήγε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στη χαμένη ευκαιρία του Κουτσιανικούλη.

Το κλειδί του αγώνα:

Η λογική του ποδοσφαίρου ήθελε νικητή τον ΠΑΣ. Οταν έχεις αριθμητικό πλεονέκτημα -και μάλιστα με 2 παίκτες περισσότερους- και υπέρ σου το σκορ, τότε εύκολα ή δύσκολα παίρνεις τη νίκη. Ο Εργοτέλης, όμως, έβγαλε στα τελευταία λεπτά όλη τη λεβεντιά του και έφτασε στον άθλο της ισοφάρισης. Βαριά λέξη, αλλά μεγάλη ισοπαλία.

Ο αδύναμος κρίκος:

Ο διαιτητής άφησε τον Εργοτέλη με δικαιολογημένα παράπονα.

MVP:

Ο Γιαλούσης θα θυμάται για καιρό αυτό το γκολ, ειδικά μετά την εξέλιξη που είχε η αναμέτρηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK