Άρης - Πανθρακικός 0-0

Ο Πανθρακικός πήρε σπουδαίο βαθμό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (0-0) και κράτησε τον Άρη στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα από την Κομοτηνή έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με Μίνγκα και Μπαϊκαρά, με εννέα ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Άρης λόγω αποβολής των Ζαραδούκα και Παπαστεριανού.

Άρης - Πανθρακικός 0-0

Εικόνα αγώνα

Ο Πανθρακικός ήθελε τουλάχιστον να μη χάσει από τον Άρη προκειμένου να παραμείνει πάνω από τους κίτρινους στη βαθμολογία. Η ομάδα από την Κομοτηνή πέτυχε το σκοπό της, απειλήθηκε ελάχιστα από τον Άρη και ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις που δημιούργησε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Άρης έψαξε πιο έντονα το γκολ.

Σε ανοιχτό γήπεδο ο Πανθρακικός δημιούργησε κλασσικές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Σουτ του Μπαϊκαρά, τετ α τετ του Μίνγκα, απευθείας κόρνερ του ίδιου ποδοσφαιριστή, δεν βρήκαν στόχο καθώς ο Διούδης ήταν για ακόμη ένα ματς σταθερότατος και κράτησε όρθιο τον Άρη.

Ο Πανθρακικός παρά το γεγονός ότι έπαιξε χωρίς δύο βασικά του στελέχη, τον πρώτο του σκόρερ Δημήτρη Παπαδόπουλο και τον αναντικατάστατο κόφτη του Αντώνη Λαδάκη, παρουσιάστηκε διαβασμένος, δεν φοβήθηκε το ματς και αν ήταν πιο τυχερός και πιο αποτελεσματικός στα τελειώματα των φάσεων, θα μπορούσε να είχε σκοράρει κάνοντας μεγάλο βήμα για την παραμονή.

Για τον Άρη λέει πολλά το ότι ο κορυφαίος του ποδοσφαιριστής ήταν ο Πουλίδο. Ο Ισπανός στόπερ σταμάτησε πολλές επιθέσεις των αντιπάλων, ενώ σε κάποιες από τις προωθήσεις του ανάγκασε τον Κουτσόπουλο σε δύσκολες επεμβάσεις.

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν συγκλονιστικά. Ο Άρης είχε μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Παπαστεριανού το οποίο κόντραρε και πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Πανθρακικού, ενώ οι κίτρινοι τελείωσαν το ματς με εννέα παίκτες λόγω αποβολής των Ζαραδούκα και Παπαστεριανού στα τελευταία λεπτά.

Το ματς ήταν οριακό και για τις δύο ομάδες και γι' αυτό το λόγο δεν έλειψαν τα νεύρα. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ο έλεγχος πήγε να ξεφύγει αρκετές φορές από το διαιτητή Μάνταλο, όπως στη γενική σύρραξη του 37ου λεπτού που από ένα φάουλ στον Μπαϊκαρά έφτασαν να πλακώνονται παίκτες και πάγκοι των δύο ομάδων.

Κλειδί αγώνα

Το τετ α τετ του Μίνγκα στα τελευταία λεπτά του αγώνα μπορούσε να δώσει μια νίκη στον Πανθρακικό η οποία θα τον έφερνε πολύ κοντά στην παραμονή.

Αδύναμος κρίκος

Ο Ζαραδούκας δεν έδωσε το κάτι παραπάνω στον Άρη, είχε προβλήματα από την πλευρά του και πήρε κόκκινη κάρτα κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από το επόμενο κρίσιμο ματς με τον Ατρόμητο.

MVP

Ο Μίνγκας μπορεί να ήταν μέσα στις μεγάλες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων, αλλά ο κορυφαίος για τον Πανθρακικό ήταν ο Μπαϊκαρά από τα πόδια του οποίου πέρασαν οι περισσότερες φάσεις της ομάδας του Δερμιτζάκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Καζναφέρης, Παπαζαχαρίας (Τριανταφυλλάκος 51'), Πουλίδο, Ζαραδούκας, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας (Σουνάς 81'), Τάτος, Διαμαντάκος (Αγγελούδης 72'), Αγκάνθο

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Σερφά, Χρήστου, Καστσελάν, Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Βαϊρουά (Μακρυδημήτρης 85'), Λουσέρο (Μελίσσης 92'), Τζάνης (Μίνγκας 66')

News 24/7

24MEDIA NETWORK