Για μια θέση στα πλέι οφ

Η Super League μπαίνει στην τελική ευθεία με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν για τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. ΑΕΚ, Ξάνθη και Πλατανιάς μάχονται για την πολυπόθητη πέμπτη θέση, με τον νικητή να κρίνεται... στο νήμα! Το Contra.gr σας παρουσιάζει το πρόγραμμα των τριών ομάδων.

Για μια θέση στα πλέι οφ

Το πρωτάθλημα κατά πολλούς τώρα αποκτά ενδιαφέρον με τις ελληνικές ομάδες να μάχονται για ένα καλύτερο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία. Κι αν αυτές που βρίσκονται στη μέση ή έχουν ήδη εξασφαλίσει τον στόχο τους δεν αγχώνονται, η ΑΕΚ, η Ξάνθη και ο Πλατανιάς έχουν ένα έξτρα κίνητρο για να φτάσουν τη μάχη μέχρι το τέλος. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την κατάληψη της πέμπτης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ της Super League.

Το θερμόμετρο... ανεβαίνει κατακόρυφα, με το "παιχνίδι της χρονιάς" να γίνεται την Πέμπτη (6/4) στα Περιβόλια, με τον Πλατανιά να υποδέχεται την ΑΕΚ. Αν η ΑΕΚ καταφέρει και κερδίσει, τότε έχει ένα μεγάλο προβάδισμα απέναντι στους άλλους δύο διεκδικητές.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα μέχρι το τέλος:

ΑΕΚ

Πλατανιάς - ΑΕΚ 6/4

ΑΕΚ - Κέρκυρα 9/4

Λεβαδειακός - ΑΕΚ 23/4

ΠΑΣ Γιάννενα - ΑΕΚ 30/4

ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη - Παναιτωλικός 5/4

Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη 9/4

Λάρισα - Ξάνθη 23/4

Ξάνθη - Βέροια 30/4

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πλατανιάς - ΑΕΚ 6/4

Πανιώνιος - Πλατανιάς 9/4

Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 23/4

Ατρόμητος - Πλατανιάς 30/4

Όπως φαίνεται, ο Πλατανιάς έχει σαφώς το πιο δύσκολο πρόγραμμα, αφού θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στα Χανιά, ενώ έχει να περάσει από τις δύσκολες έδρες του Πανιωνίου και του Ατρόμητου. Η ΑΕΚ έχει από την άλλη, το πιο "γεμάτο" πρόγραμμα, καθώς παράλληλα με το πρωτάθλημα έχουν μπει... σφήνα οι δύο ημιτελικοί κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Η μάχη για τις πρώτες πέντε θέσεις μέχρι στιγμής:

Ολυμπιακός - 57

-------------------------------

Πανιώνιος - 51

ΠΑΟΚ - 49

Παναθηναϊκός - 48

ΑΕΚ - 43

Ξάνθη - 41

Πλατανιάς - 41

News 24/7

24MEDIA NETWORK