Preview: Πανιώνιος-Λεβαδειακός

Με στόχο το τρίποντο που θα εξασφαλίσει την παραμονή στη Superleague, ο Πανιώνιος υποδέχεται την Κυριακή τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Preview: Πανιώνιος-Λεβαδειακός

Οι "κυανέρυθροι", οι οποίοι έχουν δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, αντιμετωπίζουν το παιχνίδι ως τελικό παραμονής και αναμένεται να μπουν δυνατά από το πρώτο λεπτό. Ο Ακης Μάντζιος δεν έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Πόγκασιτς και τον τιμωρημένο Σκέμπρι.

Η αποστολή: Μιχαηλίδης, Σιδεράκης, Πετκάκης, Σιόβας, Πιέρ, Ρόκας, Ρόβας, Ομο, Αντούνιες, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Ντιμπαλά, Κούτσι, Σάμαρης, Αμπντουλάγεφ, Κουλουχέρης, Κούρντι, Μιλοβάνοβιτς, Οκόγιε, Σταυροθανασόπουλος.

Πιο...χαλαρός από την πλευρά του ο Λεβαδειακός χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει. Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Ναπολεόνι, Κόρμπο και Κουτσοσπύρο.

Η αποστολή: Κυριακίδης, Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τόμας, Μάνο, Ζησόπουλος, Ιωάννου, Νικολακάκης, Λισγάρας, Μεντί, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζαουί, Βαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Παπαδόπουλος, Πόποβιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK