Εργοτέλης - Παναθηναϊκός 0-2 (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός έκανε το χρέος του κόντρα στον Εργοτέλη, επικρατώντας με 0-2 στο Παγκρήτιο και ανέβηκε -έστω και προσωρινά- στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Εκπληκτικό γκολ από τον Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Εργοτέλης - Παναθηναϊκός 0-2 (VIDEO)
INTIME SPORTS

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν μουδιασμένα την αναμέτρηση, με τον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να απειλεί την εστία του Μπόγιαν Σαράνοφ. Ο Εργοτέλης είχε περιορισθεί σε παθητικό ρόλο, προσπαθώντας κυρίως μέσω αντεπιθέσεων να φανεί επικίνδυνος.

Μετά τα πρώτα 20 λεπτά οι "πράσινοι" ανέβασαν ρυθμό και έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες με τους Βίκτωρα Κλωναρίδη και Μάρκους Μπεργκ. Η πίεση "απέδωσε καρπούς", καθώς στο 31ο λεπτό ο Σουηδός επιθετικός άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, ύστερα από λάθος του Βασίλη Ρέντζα.

Στο 36', ο Σέρβος τερματοφύλακας των Κρητικών, Σαράνοφ, έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω ενοχλήσεων στην πλάτη με τον Ζαχαρία Καβουσάκη να περνάει στη θέση του. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Αμπντούλ Ατζαγκούν με εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ από τα 40(!) μέτρα έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Οι "πράσινοι" έκλεισαν τους χώρους, κράτησαν την μπάλα και είχαν τρεις καλές στιγμές με τους Μλάντεν Πέτριτς, Τάσο Λαγό και Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν μία τυπική διαδικασία, με το "τριφύλλι" να παίρνει την 8η συνεχόμενη νίκη του και να ανεβαίνει -έστω και προσωρινά- στην κορυφή της βαθμολογίας.

MVP

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Πέρα από το εξαιρετικό γκολ που σημείωσε, βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του τόσο στον αμυντικό τομέα, όσο και στο δημιουργικό κομμάτι. Ολοκληρωμένη εμφάνιση από τον Νιγηριανό άσο.

Αδύναμος κρίκος

Για ακόμα μία αναμέτρηση η άμυνα του Εργοτέλη ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Κακές αντιδράσεις, έλλειψη καθαρού μυαλού, λάθος πάσες και βεβιασμένες επιλογές συνέθεταν για ακόμα ένα ματς την αμυντική συμπεριφορά των Κρητικών.

Σχόλιο

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε τα επιτυχή αποτέλεσμα. Οι "πράσινοι" πέτυχαν την 8η συνεχόμενη νίκη τους αποδεικνύοντας πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Παρά τις σημαντικές απουσίες οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου έδειξαν διάθεση και καθάρισαν την αναμέτρηση μέσα σε διάστημα 9 λεπτών. Από την άλλη πλευρά ο Εργοτέλης ήταν κακός, με τους παίκτες της ομάδας να κάνουν αρκετά βεβιασμένα λάθη, ενώ ήταν φανερή η έλλειψη συνοχής μεταξύ των γραμμών.

Οι συνθέσεις

Εργοτέλης: Σαράνοφ (36' Καβουσάκης), Ρέντζας, Λουβιόν, Γκοργκς, Πίτσος, Γκέντσογλου, Κοζορώνης, Καζναφέρης, Ουλά, Χαλκιαδάκης (66' Ολαϊτάν), Σολάρι (57' Τζίλας)

Παναθηναϊκός: Στιλ, Νάνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Δώνης (87' Νίνης), Λαγός (79' Μέντες), Ατζαγκούν, Κλωναρίδης (55' Μαυρίας), Μπεργκ, Πέτριτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK