Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 0-0

Ο Παναθηναϊκός έκανε τις περισσότερες τελικές από ποτέ στο εφετινό πρωτάθλημα, είχε 23 κόρνερ, αλλά ήταν άστοχος και το 0-0 με τον Πανιώνιο τον φέρνει σε μειονεκτική θέση στη μάχη για έξοδο στα πλέι οφ. Δείτε τη βαθμολογία της Super League.

Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 0-0

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Πιο επιθετικός, πιο δραστήριος και σίγουρα όχι υποτονικός και εγκλωβισμένος όπως στο ματς κόντρα στον Πλατανιά πριν από μια εβδομάδα, παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Με τον Βονόρτα στον πάγκο, τον Φάμπρι κάπου στην Ισπανία και τον Φιγκερόα μέσα σε όλες τις φάσεις οι πράσινοι έκαναν πολλές ευκαιρίες αλλά δυσκολεύτηκαν να τις τελειώσουν με επιτυχία.

Σε αυτό έπαιξαν καθοριστικό ρόλο δύο πράγματα. Το πρώτο ήταν η αμυντική στρατηγική του Πανιωνίου, η οποία ήταν εφάμιλλη με αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής στο νικηφόρο 2-1 επί του Αστέρα. Οι κυανέρυθροι περίμεναν στο μισό γήπεδο και κατάφεραν να εξουδετερώσουν τα επιθετικά ατού του τριφυλλιού.

Το δεύτερο ήταν ο Γιαννακόπουλος. Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου ήταν σε εξαιρετική βραδιά και πραγματοποίησε δύσκολες αποκρούσεις, ακόμα και σε σουτ που η μπάλα άλλαξε πορεία και πήγαινε προς τα δίχτυα του...

Ο Παναθηναϊκός ανέβαζε ταχύτητα όσο κυλούσε η ώρα επιδιώκοντας το γκολ. Σε αυτή τη βελτίωση ρυθμού και εικόνας βοήθησε πολύ η αλλαγή του Ντίνα στη θέση του αδιάφορου Κουίνσι στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Παρά την υψηλή πίεση που άσκησαν οι πράσινοι -έπαιξαν ακόμη και με δύο φορ, τους Φιγκερόα και Τοτσέ- το γκολ δεν ήρθε και το 0-0 ψαλίδισε τις ελπίδες τους για πλέι οφ και έδωσε στον Πανιώνιο βαθμό που τον έφερε ακόμη πιο κοντά στη σωτηρία.

Στα τελευταία λεπτά ο Πανιώνιος βρήκε δυνάμεις για να βγει μπροστά και εκμεταλλευόμενος την απογοήτευση του Πανιωνίου λίγο έλειψε να προηγηθεί με σουτ του Μενδρινού που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καρνέζης. Το ίδιο συνέβη και με το σουτ του Αραβίδη στις καθυστερήσεις.

MVP:

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά, έκανε σημαντικές επεμβάσεις και ήταν πιο αποφασιστικός από κάθε άλλη του εμφάνιση, έστω κι αν έχασε κάποιες εξόδους.

Κλειδί αγώνα:

Οι αλληλοκαλύψεις του Πανιωνίου στα άκρα. Ο Παναγόπουλος «διάβασε» τη δύναμη του Παναθηναϊκού, την περιόρισε και πήρε τον βαθμό…

Αδύναμος κρίκος:

Σχεδόν δεν καταλάβαμε ότι αγωνιζόταν ο Κουίνσι. Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού ήταν αρνητικός σε ό,τι έκανε και ανάγκασε τον Βονόρτα να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο. Τα αποτελέσματα φάνηκαν αμέσως καθώς ο Ντίνας ήταν πιο κινητικός και έδωσε μια ενέργεια στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Βονόρτας): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Ζέκα, Βιτόλο, Μπαρμπαρούσης (79' Τοτσέ), Σισοκό (70' Αποστολόπουλος), Κουίνσι (46' Ντίνας), Φιγκερόα

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κουλουχέρης, Παντίδος, Κούρος, Ρόκας, Σάμαρης (89' Παναγιωτούδης), Μενδρινός, Γουνδουλάκης (73' Τόσκας), Κολοβός (65' Οκόγιε), Αραβίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK