Παράσχος: "Θέλουμε ένα βαθμό". Ουζουνίδης: "Ψυχολογικό πρόβλημα"

Αντιστρόφως ανάλογα ήταν τα συναισθήματα σε Λεβαδειακό και Ξάνθη μετά το αποτέλεσμα του μεταξύ τους αγώνα τη Δευτέρα.

Παράσχος: "Θέλουμε ένα βαθμό". Ουζουνίδης: "Ψυχολογικό πρόβλημα"

Ο Γιώργος Παράσχος, εμφανώς ικανοποιημένος, δήλωσε: " Σ' ένα δύσκολο τερέν ανταποκριθήκαμε πλήρως και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Ιδίως στο πρώτο ημίχρονο επικρατήσαμε πλήρως. Στο δεύτερο κακώς γυρίσαμε πίσω, αλλά τα παιχνίδια που χάσαμε ενώ ήμασταν μπροστά στο σκορ μάς έχουν δημιουργήσει ψυχολογικό πρόβλημα. Στη φάση του πέναλτι, το οποίο δεν ήταν, σταθήκαμε τυχεροί και δεν το πληρώσαμε.

Δεν πρέπει πάντως να αισθανόμαστε ήσυχοι γιατί κάθε αγωνιστική έρχονται παράξενα αποτελέσματα που δεν σ' αφήνουν να ηρεμήσεις. Τώρα θέλουμε ένα πόντο για να είμαστε ασφαλείς. Πρώτα πρέπει να σωθεί η ομάδα και μετά θα συζητήσουμε. Όντως πάντως μου έγινε πρόταση παραμονής και μετά το τέλος θα τα βρούμε όλα".

Από την άλλη πλευρά ο Μαρίνος Ουζουνίδης εστίασε στην αδυναμία των επιθετικών του να σκοράρουν: " Σ' ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δυστυχώς δεν βγήκαμε στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν πολύ κακοί, αντίθετα με τον αντίπαλο που ήταν αποφασιστικός και πιο δυνατός. Θα μπορούσε μάλιστα να είχε πετύχει κι άλλο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο εμείς κυριαρχήσαμε, με τη μόνη διαφορά ότι δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε παρά τις ευκαιρίες και τη φάση του πέναλτι.

Ίσως αν ξαναμπαίναμε στο παιχνίδι, ψάχναμε κάτι καλύτερο. Η έλλειψη του γκολ μάς δημιουργεί προβλήματα. Έχουμε παίκτες να σκοράρουν, αλλά αυτή τη στιγμή είναι αγχωμένοι και νευρικοί. Τώρα θα ψάξουμε τους βαθμούς στο επόμενο παιχνίδι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK