ΑΕΚ-Ατρόμητος 0-0

Ο Ατρόμητος διεύρυνε το αήττητο σερί, φτάνοντας τα 11 ματς χωρίς ήττα μετά το 0-0 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Είχαν ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι, δοκάρι με τον Μανωλά είχε η Ενωση.

ΑΕΚ-Ατρόμητος 0-0

Ταυτότητα αγώνα:

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητής/Βοηθοί: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)/ Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

4ος Διαιτητής/Παρατηρητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)/ Μιντιούρης (Σερρών)

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Καφές, Κάρλος (Βάργκας 72'), Λεονάρντο (Λαγός 88'), Μπέλεκ, Κλωναρίδης (Φούντας 82'), Μπουγαΐδης, Καράμπελας, Γεωργέας, Μάκος, Μανωλάς

Ατρομητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Τόμας, Γιαννούλης (Επστάιν 65'), Μπάλλας (Καραγκούνης 58'), Ιγκλέσιας, Μπρίτο (Νάστος 76'), Δημούτσος, Τάτος, Μήτρογλου

Κίτρινες κάρτες: Μπάλας 45', Ιγκλέσιας 59', Μπρίτο 69', Σκόνδρας 81', Ιτάνζ 90+

Σκόρερ: -

Η εικόνα του αγώνα:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την ΑΕΚ εξαιτίας του πανό που σήκωσαν και περιέφεραν οι φίλοι της Original κατά του Ντένη Νικολαίδη, το οποίο μάλιστα λίγο έλειψε να ανάψει σπίθες “εμφυλίου”. Ήταν αρκετές μάλιστα για να το διακόψει για περίπου 2΄ ο Κουκουλάκης όχι όμως και να επηρεάσει τους παίκτες του Νίκου Κωστένογλου που μπήκαν πιο αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και υποχρέωσαν τον Ατρόμητο σε ρόλο κομπάρσου για τα πρώτα 30 λεπτά.

Έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Κλωναρίδη , και με πολύ καλές επιλογές πάνω στον Μήτρογλιυ τον Κλωναρίδη που τελευταία στιγμή πήρε τη θέση του Βάργκας στην ενδεκάδα, η ΑΕΚ κατάφερε να επιβάλει το παιχνίδι της και να επισκεφτεί πολλές φορές την εστία του Ιτάνζ όπως δείχνουν και τα 11 κόρνερ που κέρδισε μόνο στο πρώτο 45λεπτο.

Ωστόσο την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα την έχασε ο Κώστας Μήτρογλου στο 32΄ σε ξαφνική αντεπίθεση του Ατρομήτου. H AEK ανταπέδωσε στο 40 με τον Χοσέ Κάρλος να κλωτσάει από το ύψος του πέναλτι έτοιμο γκολ ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Μπέλεκ μόνος απέναντι στον Ιτάνζ δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να ανοίξει το σκορ. Το ημίχρονο έκλεισε με φάση καρμπόν του 32΄όταν και πάλι ο Μήτρογλου επιχείρησε το πλασέ για να στείλει τη μπάλα να περάσει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.

Επτά λεπτά μετά την έναρξη τοιυ 2ου ημιχρόνου η ΑΕΚ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι του Ιτάνζ από κεφαλιά του Κώστα Μανωλά.

Η ευκαιρία αυτή δεν άλλαξε τα σχέδια του Ατρομήτου που συνέχισε να αγωνίζεται με αντεπιθέσεις και σε μια απο αυτές στο 70΄λίγο έλειψε να πετύχει το γκολ με τους Τάτο και Μήτρογλου να χάνουν διπλή ευκαιρία χάρις και την εξαιρετική απόκρουση του Κωνσταντόπουλου . Στο 82΄το απευθείας φάουλ έκανε τους φίλους της ΑΕΚ να σηκωθούν απο τις θέσεις τους αλλά και να ανησυχήσουν με τα σουτ του Σκόνδρα και Μήτρογλου στο 84΄και 86΄αντίστοιχα.

Το κλειδί του αγώνα:

Η χαμένη μεγάλη ευκαιρία του Κώστα Μανωλά στο 52΄με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι αποδείχθηκε καθοριστική για την εξέλιξη και την τελική έκβαση του αγώνα.

Ο MVP:

Ακόμη ένα χορταστικό δείγμα του πλούσιου ταλέντου του έδειξε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης που αλώνισε το γήπεδο για το διάστημα που αγωνίστηκε και ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα του Ατρομήτου.

O αδύναμος κρίκος:

Απογοήτευσε για μια ακόμη φορά ο Φαμπιάν Βάργκας . Ο Κολομβιανός σα να μην μπήκε ποτέ στο γήπεδο ήταν και πάλι κατώτερος των περιστάσεων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK