Preview: Αστέρας - Παναθηναϊκός

Τις ελάχιστες ελπίδες που έχει για τη συμμετοχή του στα play off, αν και εφόσον πάρει με οποιονδήποτε τρόπο τους βαθμούς στο παιχνίδι με τον Άρη, θα προσπαθήσει να διατηρήσει ζωντανές ο Αστέρας, την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνει την τέταρτη σερί νίκη του για να προφυλάξει ή να αυξήσει το αβαντάζ από τους διώκτες του ενόψει play off.

Preview: Αστέρας - Παναθηναϊκός

Ο Σάκης Τσιώλης δεν σκοπεύει να κάνει πειράματα και η ενδεκάδα του θα αποτελείται από παίκτες πρώτης γραμμής. Μάλιστα στη διάθεσή του είναι και ο Εμάνουελ Περόνε. Αντίθετα σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη έμεινε εκτός ο Μπακασέτας.

Η αποστολή του Αστέρα αποτελείται από τους Μπαντή, Γεωργακόπουλο, Ναβάρο, Αργυρόπουλο, Τσαμπούρη, Πιπίνη, Φορμίκα, Πουλίδο, Λαδάκη, Χουανίτο, Ουσέρο, Αλβάρες, Μπρέσκα, Μάρτινς, Ράγιος, Έγκον, Φρανκού, Περόνε και Σολάκη.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε... μισός στην Τρίπολη. Στις δεδομένες απουσίες των Κατσουράνη, Σιμάο, Βύντρα και Ρούντολφ που είναι τιμωρημένοι, προστέθηκαν την τελευταία στιγμή ο τραυματίας Ζέκα, ο Κουίνσι, που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, αλλά και ο Μπιάρσμιρ.

Έτσι στη 19μελή αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο νεαρός μεσοεπιθετικός Κουσίδης από την ομάδα νέων αλλά και οι Λαγός - Φουρλάνος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK