Εργοτέλης-Λεβαδειακός 0-1

Ο Λεβαδειακός με γκολ του Σουμπίνιο εξασφάλισε την παραμονή στη Super League και "βύθισε" τον Εργοτέλη κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Εργοτέλης-Λεβαδειακός 0-1

Η εικόνα του αγώνα

Για τον Εργοτέλη δεν υπήρχε επιστροφή στο ματς με τον Λεβαδειακό. Η ομάδα από την Κρήτη ήθελε νίκη στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος προκειμένου να παραμείνει πάνω από την Κέκρυρα στην βαθμολογία. Μια Κέρκυρα που κερδίζει συνέχεια, και το ίδιο έκανε και κόντρα στον συμπολίτη του Εργοτέλη, τον ΟΦΗ.

Ο Λεβαδειακός, χωρίς να νοιώθει τόσο μεγάλη πίεση όσο ο Εργοτέλης, μπήκε στο Παγκρήτιο πιο άνετος και λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στον Εργοτέλη στα πρώτα λεπτά. Στο 2' ο Πόποβιτς με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Καβουσάκη ενώ στο 6' ο Ναπολεόνι αστόχησε από κοντινή απόσταση.

Ο Εργοτέλης στο 27'έφτασε κοντά στο γκολ πολυπόθητο γκολ όμως ο Μπούντιμιρ, προφανώς επηρεασμένος και από το άγχος, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ενώ ήταν μόνος χωρίς να μαρκάρεται. Το πρώτο μέρος έκλεισε με δυνατό σουτ του Τζανακάκη το οποίο έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κυριακίδης.

Ο Λεβαδειακός στο δεύτερο ημίχρονο είχε παρόμοια εκκίνηση με αυτή του πρώτου μέρους. Πιο δυνατός, πιο αποφασιστικός και με... Σουμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος στο 560 λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Εργοτέλη μετά από ασίστ του Ναπολεόνι. Το 0-1 έφερε την ομάδα από την Κρήτη κάτω από την επικίνδυνη ζώνη μετά τη νίκη της Κέρκυρας επί του ΟΦΗ...

Στο 84' ο Λεβαδειακός είχε ευκαιρία για το 0-2, όταν από μπαλιά του Ναπολεόνι ο Πόποβιτς πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Καβουσάκης απομάκρυνε εντυπωσιακά.

MVP

Ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι ο πολυτιμότερος από τον σκόρερ του αγώνα που κράτησε το Λεβαδειακό στην κατηγορία.

Κλειδί αγώνα

Οι παίκτες του Εργοτέλη ήταν γεμάτοι άγχος κάτι που φαινόταν σε κάθε τους κίνηση.

Αδύναμος κρίκος

Ο μοιραίος του Εργοτέλη ήταν ο Μπούντιμιρ. Ο Κροάτης μόνος με το τέρμα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Αν είχε σκοράρει, θα είχε γίνει το 1-0, αλλά τα "αν" στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK