ΠΑΟΚ-Δόξα Δράμας 2-0

Με ένα γκολ του Παναγιωτούδη και άλλο ένα του Νιμανί, ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα 2-0 τη Δόξα στην Τούμπα και ενίσχυσε τη θέση του ενόψει των πλέι οφ.

ΠΑΟΚ-Δόξα Δράμας 2-0

Η ταυτότητα του αγώνα

Αγωνιστική: 29η

Σκόρερ: 12' Παναγιωτούδης, 59' Νιμανί

Κίτρινες κάρτες: Σοϊλέδης, Ψυχογιός, Σταφυλίδης, Ετό

Διαιτητής: Καλογερόπουλος

Η εικόνα του αγώνα

Οπως αναμενόταν, ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα. Αυτό που δεν...αναμενόταν ήταν η ενθαρρυντική εμφάνιση του νεαρού Παναγιωτούδη τον οποίο ο Μπόλονι έριξε στα βαθιά και δικαιώθηκε.

Ο...Βενιαμίν της ενδεκάδας του Δικεφάλου του Βορρά όχι μόνο άνοιξε το σκορ με ωραία προσπάθεια στο 12' αλλά γενικά έδειξε ότι διαθέτει και ποιότητα αλλά και χαρακτήρα για να πάρει και άλλες ευκαιρίες στο άμεσο ή όχι μέλλον.

Το άλλο κέρδος του ΠΑΟΚ σε ένα κατά τα άλλα τυπικό ματς ήταν η εμφάνιση του Νιμανί ο οποίος, απαλλαγμένος από το άγχος του, βοήθησε ουσιαστικά τον Δικέφαλο του Βορρά πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ στο 59'.

Ο ΠΑΟΚ είχε επίσης και τρία δοκάρια (με Σταφυλίδη, Γκαρσία και Νιμανί) δείγμα του ότι έπαιξε πολύ καλύτερα από την αντίπαλό του. Η Δόξα, χωρίς κίνητρο και ψυχολογία, δεν στάθηκε ανταγωνιστικά και μοιραία ηττήθηκε εύκολα.

ΜVP

Ενα μεγάλο μπράβο στον Παναγιωτούδη.Ο νεαρός δεν έδειξε καθόλου ψαρωμένος στο ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, σκόραρε για πρώτη φορά, είχε σουτ στο δοκάρι. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει;

Kλειδί αγώνα

Η καταφανέστατη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων.

Αδύναμος Κρίκος

Η Δόξα μέχρι στιγμής πάλευε όλα τα παιχνίδια της. Κόντρα στον ΠΑΟΚ φαίνεται ότι δεν είχε άλλα ψυχικά αποθέματα.

ΠΑΟΚ-Δόξα Δράμας 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK