Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης 2-3

Με πέναλτι του Διαμαντάκου στο 90' ο Εργοτέλης των 10 παικτών (αποβολή Ρομάνο) έφυγε με το δεύτερο διπλό (σε 12 αναμετρήσεις) από την Τρίπολη (3-2).

Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης 2-3

TO LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Ο Αστέρας Τρίπολης έχανε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και ο Εργοτέλης η ομάδα που κατάφερε να σκοράρει στη μία και μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε στο πρώτο μέρος.

Δοκάρια, τετ-α-τετ και κεφαλιές από ωραίους συνδυασμούς συνέθεσαν την πίεση που άσκησε ο Αστέρας στους Κρητικούς, οι οποίο... είχαν μαζί τους τα δοκάρια και σε μεγάλη μέρα τον Στοΐκοβιτς.

Στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης ο Εργοτέλης προηγήθηκε μετά από εύκολη είσοδο του Ιμπραΐμ (τον μάρκαρε ο Χουάνμα!) στην περιοχή και ασίστ πάρε-βάλε στον Μονατσέλο.

Το δεύτερο μέρος ήταν από τα πιο χορταστικά της εφετινής Super League. Τέσσερα γκολ, μία αποβολή, διαμαρτυρίες, ένταση και πολλές ευκαιρίες.

Ο Αστέρας ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του Σανκαρέ, ο Εργοτέλης προηγήθηκε και πάλι με τον Χαντί μετά από ιδανική αντεπίθεση, ενώ ο Αστέρας απάντησε σχεδόν αμέσως στο γκολ του Εργοτέλη με αυτογκόλ του Σαρρή.

Ο Χουάνμα με κεφαλιά άγγιξε το 3-2, όμως η μπάλα στην κεφαλιά του Ισπανού πέρασε άουτ. Στο 71ο λεπτό ο Ρομάνο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, ωστόσο ο Εργοτέλης έσπασε το αήττητο της έδρας των Αρκάδων με πέναλτι του Διαμαντάκου στο 90’. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για αυτή τη φάση.

MVP:

Ο Διαμαντάκος μπήκε στα τελευταία λεπτά, αντιμετώπισε μόνος του την άμυνα του Αστέρα, έφτιαξε ευκαιρίες και έκανε να μη φαίνεται το ότι ο Εργοτέλης έπαιζε με 10. Εκτέλεσε εύστοχα και το πέναλτι στο 90'.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Χουάνμα. Βρέθηκε πολλές φορές σε θέση για γκολ αλλά αστόχησε.

Σχόλιο αγώνα:

Ο Αστέρας έχασε πολλές ευκαιρίες, ο Εργοτέλης κατέβηκε πολύ διαβασμένος στην Τρίπολη και προσπάθησε να παίξει με αντεπιθέσεις. Η νίκη των Κρητικών ήρθε κυρίως λόγω της αναποτελεσματικότητας του Αστέρα και της ευστοχίας του Εργοτέλη.

Oι συνθέσεις:

Αστέρας Τρ. (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι (Ναβάρο 81'), Κυριακόπουλος, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Μουνάφο, Κουρμπέλης, Βάλντο (Μπαράλες 70'), Χουάνμα, Ντε Μπλάσις, Καράσκο.

Εργοτέλης (Ουζουνίδης): Στοΐκοβιτς, Τζανακάκης, Αντελέγιε, Σαρρής, Πίτσος, Ιμπραΐμ, Μπουχαλάκης (Γιοβάνοωιτς 92'), Καρντόζο, Μονακέλο (Διαμαντάκος 76'), Ρομάνο, Χαντί (Ρέντας 94')

News 24/7

24MEDIA NETWORK