Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 0-1

Με γκολ του Μπερτράν Ρομπέρ στο 50ό λεπτό, ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό και αποσπάστηκε 6 βαθμούς από τον Αστέρα Τρίπολης τρεις ημέρες πριν από τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό.

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 0-1

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα να διεξαχθεί ένα άναρχο παιχνίδι, ωστόσο αυτό δεν τις εμπόδισε να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίωρο. Ο μεν ΠΑΟΚ είχε δοκάρι στο 11ο λεπτό με τον Μπερτράν Ρομπέρ, ο δε Λεβαδειακός στο 26ο με τον Ρομέου.

Ενόψει του πρώτου ημιτελικού με τον Αστέρα Τρίπολης οι τέσσερις χαφ του "δικεφάλου" κινήθηκαν σε ρηχά νερά, εν αντιθέσει με τον Στέλιο Κίτσιου, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος και απειλητικός με την μπάλα στα πόδια.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 50ό λεπτό. Τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Αμπντούλ Καμαρά σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι και ο Ρομπέρ με ωραίο πλασέ εξιλεώθηκε για το δοκάρι του 11ου λεπτού.

Ο Λεβαδειακός έχασε 3 μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα (στο 52', το 80' και το 87'), αλλά ο Παναγιώτης Γλύκος σταμάτησε και στις 3 περιπτώσεις τον Μάουρο Πόι.

ΚΛΕΙΔΙ

Η έλλειψη κινήτρου από πλευράς γηπεδούχων από τη στιγμή που είχαν εξασφαλίσει την παραμονή. Ο ΠΑΟΚ ήθελε τη νίκη στην Λιβαδειά και σε περίπτωση που πάρει το τρίποντο και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα μπει στα πλέι-οφ με 4 βαθμούς.

MVP

Ο Παναγιώτης Γλύκος. Με τις 3 επεμβάσεις του στα τετ-α-τετ με τον Πόι κράτησε τη νίκη για τον ΠΑΟΚ.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

Ο Μάουρο Πόι. Τρία χαμένα τετ-α-τετ σε ένα ματς είναι πάρα πολλά...

Δείτε εδώ το live της αναμέτρησης

Οι συνθέσεις

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μανωλάς (77' Κουτσόπουλος), Νικολακάκης, Χοσέμι, Γεωργίου, Ζησόπουλος, Ρομέου (83' Μαχαίρας), Κόρμπος, Καγιεχόν (66' Μπουμάλ), Ροζέριο, Πόι.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Έτο, Ιντζίδης, Σίλντεφελντ, Κωνσταντινίδης, Φωτάκης, Λάζαρ (62' Λόρενς), Κάτσε (46' Καμαρά), Ρομπέρ, Κίτσιου, Αθανασιάδης (62' Σαλπιγγίδης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK