Πανιώνιος-Ξάνθη 3-3

Ματσάρα και αγγλικό σκορ στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο και την Ξάνθη να μοιράζονται από ένα βαθμό μετά το χορταστικό 3-3. Οι Ακρίτες, που έπαιζαν με 10 παίκτες, δεν πρόλαβαν το τρένο των πλέι οφ.

Πανιώνιος-Ξάνθη 3-3

Εικόνα αγώνα:

Θεωρητικά το ματς είχε μονοδιάστατο ενδιαφέρον κι αυτό γιατί ο Πανιώνιος με εξασφαλισμένη την παραμονή έπαιζε απέναντι στη Ξάνθη που πάλευε για τα πλέι οφ.

Αυτό φάνηκε στα πρώτα λεπτά όταν οι Ακρίτες βρέθηκαν από νωρίς μπροστά σκορ σκορ και συγκεκριμένα στο 4ο λεπτό με τον Μάνταλο να "παγώνει" τη Νέα Σμύρνη. Δεν έφτανε αυτό, αλλά η Ξάνθη έχασε ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα τέρματα, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του ματς.

Στο 30', όμως, ήρθε η φάση που άλλαξε τα δεδομένα. Γουνδουλάκης και Μαρίν συγκρούστηκαν, αυτό έφερε μία αψιμαχία και η αψιμαχία έφερε την κόκκινη στον ποδοσφαιριστή της Ξάνθης. Και υπήρχε και συνέχεια, αφού δύο λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος απάντησε στο γρήγορο γκολ των φιλοξενούμενων με τον Αραβίδη.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος έβαλε τις βάσεις για τη νίκη με το τέρμα του Κολοβού στο 49ο λεπτό, η Ξάνθη, όμως, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο, δεν το έβαλε κάτω και στο 52' ισοφάρισε με τον Μάνταλο.

Το ματς είχε πάρει χιτσκοκική τροπή, είχε εξαιρετικό ρυθμό, αλλά και πολλές φάσεις από τις δύο ομάδες που έψαχναν εναγωνίως το τρίτο γκολ. Πόσο μάλλον η Ξάνθη για να διατηρήσει τις ελπίδες της εισόδου στα πλέι οφ.

Τα γκολ ήρθαν, αλλά νικητή δεν είχαμε. Στο 85' ο Μαρσελίνιο με πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στην ηρωϊκή Ξάνθη, στο 88' όμως ο Κουλοχέρης έσωσε την παρτίδα και διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κουλουχέρης, Παντίδος, Κούρος, Ρόκας (Παναγιωτούδης 61'), Σάμαρης (Ντούνης 71'), Μενδρινός (Μπούζας 82'), Γουνδουλάκης, Κολοβός, Αραβίδης

Ξάνθη: Λοντίγκιν, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Βάλλας, Κομεσίδης, Φλίσκας, Ντιέ (Ντάνι 69'), Μαρσελίνιο, Μάνταλος (Πρίττας 86'), Μαρίν, Σολτάνι (Σμιθ 81')

News 24/7

24MEDIA NETWORK