Πανθρακικός - ΠΑΟΚ 3-1 (VIDEOS)

Ο Δικέφαλος "προδόθηκε" στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό από την κακή αμυντική του λειτουργία, με αποτέλεσμα να βρεθεί χωρίς να το καταλάβει με 2-0 πίσω στο σκορ και στη συνέχεια να μην μπορέσει να αντιδράσει. Ντιγκινί, Τζανής, Ιγκόρ και Παπαδόπουλος διαμόρφωσαν το τελικό 3-1. Αποβλήθηκε ο Σκόνδρας

Πανθρακικός - ΠΑΟΚ 3-1 (VIDEOS)

Το LIVE του αγώνα

Εικόνα αγώνα

Ο Γιώργος Γεωργιάδης προτίμησε να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Δημήτρη Παπαδόπουλο αντί του Περέιρα, ως παρτενέρ του Αθανασιάδη. Ο ΠΑΟΚ μπήκε ορμητικά στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα πέντε λεπτά "εγκαταστάθηκε" στα καρέ του Πανθρακικού, χωρίς, πάντως, να δημιουργήσει την μεγάλη φάση.

Ενα σουτ του Παπαδόπουλου στο 5' δεν ανησύχησε τον Αθανασιάδη και στο 7' ο Πανθρακικός στην πρώτη του επιθετική προσπάθεια ευτύχησε να προηγηθεί. Η μπάλα στρώθηκε στον Ντιγκινί, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής την έστειλε στο "παραθυράκι" του Ιτάνζ. Ο Δικέφαλος παρά το σοκ συνέχισε να πιέζει, αλλά δεν έβρισκε τον τρόπο να διασπάσει την πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή των γηπεδούχων.

Στο 23' ο Βίτορ επιχείρησε να απειλήσει με κεφαλιά, όμως, η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, ενώ στο 33' χρειάστηκε επέμβαση του Ιτάνζ για να αποτραπεί το γκολ μετά από κεφαλιά του Τζάνη. Παρόλο που ο ΠΑΟΚ είχε κλείσει τον Πανθρακικό στο μισό γήπεδο, αρκούσε μία αντεπίθεση στο 43' για να σημειώσουν οι γηπεδούχοι το 2-0, με πλασέ του Τζάνη. Αποτέλεσμα με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Γεωργιάδη να περνά στο γήπεδο τους Τζαβέλλα και Περέιρα αντί των Παπαγιαννόπουλου και Γκολάσα, σε μία προσπάθεια να διορθώσει τα κακώς κείμενα του πρώτου ημίχρόνου. Στο 50' μετά από σέντρα του Κωνσταντινίδη, ο Περέιρα έπιασε αφύλακτος την κεφαλιά, αλλά η μπάλα αφού κόντραρε κατέληξε στην αγκαλιά του Αθανασιάδη.

Ακολούθησε ένα "χλιαρό" σουτ του Παπαδόπουλου στο 54' που δεν δυσκόλεψε τον γκολκίπερ του Πανθρακικού και μία μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ μετά από κεφαλιά του έμπειρου επιθετικού στο 58' που απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού. Αφού, λοιπόν, προειδοποίησε ο Παπαδόπουλος, στο 63' με μονοκόματο σουτ από κοντινή απόσταση έγραψε το 2-1. Από το ριπλέι, ωστόσο, φάνηκε ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Το κακό για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε στο 77', όταν ο Στυλιάρας καταλόγισε αυστηρότατο πέναλτι σε βάρος του Παπαδόπουλου, σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Ηλιάδη. Ο Ιγκόρ ανέλαβε την εκτέλεση και στο 79' σημείωσε το τελικό 3-1. Ο Δικέφαλος, μάλιστα, λίγο πριν το φινάλε έχασε και τον Σκόνδρα, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ρομέου.

MVP

Ο Ντιγκινί εκτός του ότι ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ για τον Πανθρακικό με άπιαστο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έκανε και όλη την δουλειά για τους γηπεδούχους στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Πραγματικό "πολυεργαλείο" σήμερα (21/3) ο Γάλλος μεσοεπιθετικός.

Αδύναμος κρίκος

Η αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ εξέθεσε σήμερα (21/3) την προσπάθεια της υπόλοιπης ομάδας. Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Δικέφαλος μπήκε δυναμικά στο γήπεδο, αλλά στις δύο πρώτες αξιόλογες επιθετικές προσπάθειες του Πανθρακικού βρέθηκε να χάνει με 2-0 και στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ δύσκολα.

Σχόλιο

Στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και οι παίκτες της ομάδας για την εικόνα που παρουσιάζουν και να μην βρίσκεται μόνο στο πρόσωπο του προπονητή ο "φταίχτης" της αγωνιστικής κατηφόρας. Στην παρούσα φάση τον Δικέφαλο μπορούν να βοηθήσουν μόνο τα θετικά αποτελέσματα, τα οποία, όμως, δεν βρίσκουμε τον τρόπο που θα έρθουν.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός (Ρόκα):Αθανασιάδης, Μεχία, Μελίσσης, Κάσες (66' Ηλιάδης), Μπαϊκαρά, Εμπόου, Ρομέου, Ντιγκινί (90+ Χασομέρης), Τσουμάνης, Τζανής (46' Ιγκόρ), Ποτουρίδης

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης):Ιτάνζ, Παπαγιαννόπουλος (46' Τζαβέλλας), Βίτορ, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Τζιόλης, Νομπόα, Μακ (81' Κουλούρης), Γκολάσα (46' Περέιρα), Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK