Βέροια-Πλατανιάς 5-0

Η Βέροια έκανε... πάρτι με τον Πλατανιά και με το εμφατικό 5-0 παραμένει ζωντανή στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Βέροια-Πλατανιάς 5-0

Εικόνα αγώνα:

Η Βέροια έδειξε εξ' αρχής ότι δεν διαπραγματεύεται άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη στο παιχνίδι και φρόντισε να στείλει το μήνυμά της και στον Πλατανιά. Στο 27' ο Κόστλι έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους και παράλληλα την ευκαιρία να απαλλαχτούν από κάθε άγχος. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Ιωάννου στο 33' έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους Ημαθούς, με το 2-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ιωάννου και πάλι στο 49' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 73' ο Ιωάννου πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα, επιβεβαιώνοντας την κορυφαία εμφάνισή του στο παιχνίδι, δίνοντας παράλληλα διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων.

Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν διαδικαστικά με τον Ολαϊτάν να βάζει απλώς το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Κλειδί αγώνα:

Τα δύο γρήγορα τέρματα που σημείωσε η Βέροια την απάλλαξαν από το άγχος και στη συνέχεια κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμα της και να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.

Αδύναμος κρίκος:

Η άμυνα του Πλατανιά λύγισε στις πρώτες δυσκολίες που αντιμετώπισε στον αγώνα, ενώ και ο Ζάλουντοκ δεν κατάφερε να εμπνεύσει σιγουριά στους συμπαίκτες του.

MVP:

Ο Ηλίας Ιωάννου ήταν πανταχού παρών στις επιθετικές προσπάθειες της Βέροιας, πέτυχε τρία γκολ, έχοντας παράλληλα εξαιρετική παρουσία στο παιχνίδι. Με διαφορά ο κορυφαίος του γηπέδου και με διαφορά η κορυφαία εμφάνισή του στο φετινό πρωτάθλημα.

Βέροια: Κοτταρίδης, Γεωργιάδης, Ορέστες, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Καλογέρης, Γκιγέρμο, Ολαϊτάν, Γεωργέας, Ιωάννου, Κόστλι (77΄ Καλτσάς).

Πλατανιάς: Ζάλουντοκ, Στόλερ, Κουρτεσιώτης, Ποτουρίδης, Δημήτρης (48΄ Μαραγκουδάκης), Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς (47΄Δέντσας), Τετέ, Αναστασάκος, Ναζλίδης (67΄Μπέλιτς), Γιάννου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK