Βέροια-Πανιώνιος 0-1

Το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα έκανε ο Πανιώνιος. Με το χρυσό γκολ του Μενδρινού, η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πέρασε νικηφόρα από τη Βέροια (1-0). Δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα για τους Μακεδόνες.

Βέροια-Πανιώνιος 0-1

Η εικόνα του αγώνα

Το ερώτημα που υπήρχε πριν από το παιχνίδι ήταν το αν η Βέροια θα μπορούσε να επαναλάβει την πολύ καλή εμφάνιση του αγώνα με τον Ολυμπιακό κόντρα σε έναν αντίπαλο που θα είχε το νου του κυρίως στην άμυνα.

Η αλήθεια είναι ότι οι Μακεδόνες δεν πήραν πολύ καλό βαθμό, τουλάχιστον κατά το πρώτο ημίχρονο. Δεν κατάφεραν να επιβάλλουν το ρυθμό τους, δεν πάτησαν πολλές φορές περιοχή και δεν πίεσαν όσο θα έπρεπε. Ο Πανιώνιος αμύνθηκε αποτελεσματικά και είχε και τις στιγμές του στην επίθεση εκεί όπου ο Διαμαντάκος κινήθηκε έξυπνα.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης έλαβαν χώρα οι δύο φάσεις που έκριναν ουσιαστικά το ματς. Ο Ολαϊτάν έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία μπροστά στον Περιστερίδη και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα ο Πανιώνιος σκόραρε μετά την πάσα του Οκόγιε και το ωραίο αριστερό σουτ του Μενδρινού.

Οι Νεοσμυρνιώτες κατάφεραν να υπερασπιστούν με επιτυχία το προβάδισμά τους μέχρι το τέλος. Αφού ο Ελευθερόπουλος θωράκισε τα μετόπισθεν με τον Αυλωνίτη, η Βέροια είχε να αντιμετωπίσει μία σφιχτοδεμένη άμυνα και παρά το γεγονός ότι απείλησε δεν κατάφερε να ισοφαρίσε.

Ετσι, ο Πανιώνιος έφυγε από τη Μακεδονία με τους τρεις βαθμούς της νίκης στις αποσκευές του.

MVP

Ο Κώστας Μενδρινός σκόραρε αλλά ο Δημήτρης Διαμαντάκος κέρδισε τις εντυπώσεις. Με εξαιρετικές κινήσεις, αγωνιστικό θράσος και πολύ τρέξιμο πραγματοποίησε ένα ιδιαίτερα θετικό ντεμπούτο.

Kλειδί αγώνα

Σχεδόν τα πάντα κρίθηκαν σ' ένα λεπτό. Ο Ολαϊτάν αστόχησε εξ επαφής, ο Μενδρινός σκόραρε και η ιστορία γράφτηκε.

Αδύναμος Κρίκος

O αγωνιστικός χώρος. Ντροπή για την Σούπερ Λίγκα.

Βέροια-Πανιώνιος 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK