Preview: Δόξα Δράμας-ΑΕΚ

Κόντρα στην ομάδα που στον πρώτο γύρο της έκοψε δύο βαθμούς στο ΟΑΚΑ ολοκληρώνει η ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στη συνέχεια θα στρέψει την προσοχή της στα πλέι οφ.

Preview: Δόξα Δράμας-ΑΕΚ

Για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον Οκτώβριο ο Έιντουρ Γκούντγιονσνεν επέστρεψε στην αποστολή της ΑΕΚ, για τον κυριακάτικο αγώνα με τη Δόξα Δράμας.

Σίγουροι απόντες οι τραυματίες Δέλλας, Ρίκκα, Κοντοές και Σιαλμάς και οι τιμωρημένοι Μάκος και Καφές. Επιστρέφει ο Λυμπερόπουλος, αμφίβολος είναι ο Μπουγαϊδης (αν δεν παίξει θα πάει στόπερ ο Γεωργέας), ενώ για πρώτη φορά θα παίξει από την αρχή δίπλα στον Βάργκας ο 16χρονος Ταξιάρχης Φούντας. Αμφίβολος είναι και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης που ταλαιπωρείται από ίωση.

Όσον αφορά την υπόλοιπη αποστολή, την 19αδα συμπληρώνουν οι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Τσίτας, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γκούντγιονσεν, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Φούντας.

Οσον αφορά στη Δόξα, ο Μάκης Κατσαβάκης δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν τους Κάπελ, Αραβίδη, Σικαλιά και Σοϊλέδη, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Παπαδόπουλο και στον τραυματία Αγτζίδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK