Παναιτωλικός - Βέροια 0-0

Ο Παναιτωλικός δεν βρήκε τρόπο ν' απειλήσει και η πιο επικίνδυνη Βέροια έφυγε με βαθμό (0-0) από το Αγρίνιο στη μάχη για ν' αποφύγει τον υποβιβασμό.

Παναιτωλικός - Βέροια 0-0

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Η Βέροια είχε ένα συγκεκριμένο σκοπό στο παιχνίδι και αυτόν υπηρέτησε. Δεν ήθελε ν' αφήσει τον Παναιτωλικό να κάνει το παιχνίδι του από τις πτέρυγες και φορτώνοντας τις πλευρές με γρήγορους παίκτες κατόρθωσε να εγκλωβίσει τους "κιτρινομπλέ".

Ο αργός ρυθμός και τα λάθη χαρακτήρισαν την αναμέτρηση στο Αγρίνιο, εξέλιξη που βόλευε σαφέστατα τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θα μπορούσαν μάλιστα να προηγηθούν στο 25' με την κεφαλιά του Βεργώνη. Ο Παναιτωλικός είχε σε κακή ημέρα παίκτες - κλειδιά, δεν πάτησε περιοχή και η σέντρα του Καμαρά στο 35' ήταν ό,τι πιο αξιόλογο πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο.

Ούτε οι γρήγορες κινήσεις του Χάβου από τον πάγκο (Πόι, Μπούντιμιρ) βοήθησαν την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, αφού η Βέροια όλο και οπισθοχωρούσε για να κρατήσει το αποτέλεσμα, κλείνοντας κάθε πιθανή διόδο. Από το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός απείλησε ξανά στις καθυστερήσεις (ο Καμαρά έχασε δύο ευκαιρίες) καταδεικνύει την τροπή που είχε ο αγώνας.

MVP

Άπαντες οι παίκτες της Βέροιας έφεραν εις πέρας την αμυντική αποστολή τους, αλλά Μαχαμαντού Σισοκό ήταν... ο βράχος. Πρόλαβε πολλούς κινδύνους σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο, δεν έχασε μονομαχία στον αέρα και αποτέλεσε εγγύηση στα μετόπισθεν.

Αδύναμος κρίκος

Από τη στιγμή που Ανρί Καμαρά έχασε την ευκαιρία του 94', μετατράπηκε σε μοιραίο για τον Παναιτωλικό. Όχι ότι ο Μπόγιοβιτς, ο Μπούντιμιρ ή ο Πόι, οι επιθετικογενείς παίκτες δηλαδή, βοήθησαν περισσότερο.

Σχόλιο

Η Βέροια δεν ήθελε να χάσει και δεν έχασε στο Αγρίνιο. Οργανωμένη πίσω από την μπάλα, δεν απειλήθηκε πέρα από τη φάση του 94' και με βάσει την εικόνα του παιχνιδιού θα μπορούσε να πάρει ακόμη και το "τρίποντο".

Οι συνθέσεις

Παναιτωλικός: Μπρακάλι, Μπακάκης (57' Πόι), Κούσας, Μπικέ, Ανέν, Ζούνιορ (68' Σφακιανάκης), Γοδόι, Γκάλο, Μαρτίνες, Καμαρά, Μπόγιοβιτς (65' Μπούντιμιρ)

Βέροια: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Τζημογιάννης, Σισοκό, Βέρτζος, Βεργώνης, Τραπ (59' Παυλίδης), Ζεζίνιο, Μπαργκάν (88' Κομόλοβ), Μπεν, Γκονσάλβες (90' Μάνος)

News 24/7

24MEDIA NETWORK