ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 2-0

Έκοβε κι έραβε ο Μπίμπρας Νάτχο στο ματς με τον Ατρόμητο, οδήγησε τον ΠΑΟΚ στο 2-0 επί του Ατρομήτου στην Τούμπα, στο ντέρμπι της δεύτερης θέσης στην κανονική περίοδο.

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 2-0

Δείτε το live του αγώνα

Δείτε τη βαθμολογία της Super League

Η εικόνα του αγώνα

Ήταν ένα παιχνίδι αποδείξεων. Απέναντι σ' έναν Ατρόμητο που τον δυσκολεύει τελευταία ο ΠΑΟΚ βρήκε ένα γρήγορο γκολ (5'), από την κάθετη του Νάτχο στον Σαλπιγγίδη που πλάσαρε εύστοχα, και απέκτησε το δικαίωμα να περιμένει ελέγχοντας την κατάσταση. Οι Περιστεριώτες ήταν επιθετικοί, πάτησαν περιοχή, αλλά η ευκαιρία του Παπαδόπουλου χάθηκε και μαζί η δυνατότητα να ισοφαρίσουν πολύ γρήγορα.

Με τη μάχη στο κέντρο ισορροπημένοι, οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη, έστω κι αν δεν επρόκειτο για κλασικές ευκαιρίες. Ο Σκόνδρας στο 35' ανάγκασε τον Τσέναμο σε μια εντυπωσιακή απόκρουση προτού ολοκληρωθεί το ημίχρονο και οι δυο αντίπαλοι ανασυνταχθούν στ' αποδυτήρια.

Από ατυχία - αστοχία οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν σ' ένα δεύτερο γκολ που θα ξεδιάλυνε την κατάσταση, με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος, χάρη και στις κινήσεις του Παράσχου από τον πάγκο (Μπάλλας, Ναπολεόνι) να ελπίζει στο 1-1. Στις κινήσεις του Παράσχου απάντησε ο Γεωργιάδης θωρακίζοντας την 11άδα του με Λάζαρ και Κίτσιου και όταν ο Νάτχο στο 84' διπλασίασε τα γκολ του ΠΑΟΚ, όλα τέλειωσαν.

MVP

Ο Μπίμπρας Νάτχο έφτιαξε με μαγική ασίστ το πρώτο γκολ και πέτυχε, με ατομική ενέργεια, το δεύτερο. Θέλετε κάτι άλλο;

Αδύναμος κρίκος

Ο Γιώργος Φωτάκης ξεκίνησε στην 11άδα για πρώτη φορά εφέτος, αλλά στην ανάπαυλα αντικταστάθηκε, αφού δεν είχε ανταποκριθεί στο ρόλο του.

Σχόλιο

Αποτέλεσμα που δίνει αέρα υπεροχής στον ΠΑΟΚ πριν από τα πλέι οφ σ' ένα ματς που η κλάση του Μπίμπρας Νάτχο έκανε τη διαφορά. Κατά τ' άλλα, ήταν ένα παιχνίδι που δεν έκρινε πολλά πράγματα.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Ινσαουράλδε, Βίτορ, Λίνο, Κάτσε, Κατσουράνης (76' Κίτσιου), Νάτχο, Λούκας, Βούκιτς (65' Λάζαρ), Σαλπιγγίδης (86' Κουλούρης)

Ατρόμητος: Τζενάμο, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης (71' Ναπολεόνι), Δημούτσος, Φωτάκης (46' Μπάλλας), Μπρίτο (90' Κιβρακίδης), Ούμπιντες, Καραμάνος, Παπαδόπουλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK