Πλατανιάς - Παναιτωλικός 1-0

Με γκολ του Νταβίντ Τόρες στο 72ο λεπτό, ο Πλατανιάς λύγισε τον Παναιτωλικό στα Περιβόλια και έκανε το πιο καθοριστικό βήμα για την παραμονή στη Super League.

Πλατανιάς - Παναιτωλικός 1-0

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Ο Πλατανιάς είχε την τύχη με το μέρος του στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, και αφού γλίτωσε από το πλασέ του Γοδόι, στην επόμενη φάση έκανε το 1-0 με τον Τόρες, το οποίο δίνει ανάσα στους Κρητικούς, που ξεφεύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα τα δώσουν όλα την επόμενη αγωνιστική στην Νέα Σμύρνη. Δείτε τη βαθμολογία της Super League

Σε ένα πολύ κακό ματς με ελάχιστες φάσεις, ο Πλατανιάς μπήκε καλύτερα στο ματς, καθώς ήταν αυτός που είχε και το μεγαλύτερο κίνητρο για την νίκη, με τον Κάταϊ να είναι ο βασικός εκφραστής των επιθέσεων της ομάδας του Άγγελου Αναστασιάδη. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποια αξιόλογη φάση και με τον Τόρες να είναι αποκομμένος από την κορυφή της επίθεσης.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο Παναιτωλικός ανέβασε στροφές, με την ομάδα του Αγρινίου να μην μπορεί ωστόσο να βγάλει κάποια καλή φάση και να συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 70' ο Γοδόι δεν κατάφερε να νικήσει τον Γεωργαλλίδη στο τετ α τετ. Η απάντηση του Πλατανιά ήταν άμεση, με τον Κάταϊ να χάνει αρχικά την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και στη συνέχεια τον Τόρες να στέλνει με δεύτερη κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

MVP

O Νταβίντ Τόρες. Ο Ισπανός ήταν αυτός που πέτυχε το χρυσό γκολ για τον Πλατανιά που του έδωσε ανάσες ενόψει της παραμονής του στη Super League, με τους Κρητικούς να έχουν πλέον 37 βαθμούς και να ξεφεύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αδύναμος κρίκος

Ο Γοδόι, ο οποίος έχασε την μεγαλύτερη φάση για τους φιλοξενούμενους, αφού απείλησε στο 70' τον Πλατανιά, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Γεωργαλλίδη, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει σε αυτό το σημείο το σκορ για την ομάδα του Αγρινίου.

Σχόλιο

Πολύ κακό παιχνίδι στην Κρήτη, με τις φάσεις που δημιούργησαν οι δύο ομάδες κατά τη διάρκεια του αγώνα να είναι μετρημένες στα... δάχτυλα. Πολλά τα λάθη εκατέρωθεν, με τον Πλατανιά να είναι αυτός που είχε το μεγαλύτερο κίνητρο, αφού ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να πάρει ανάσες και να φύγει από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι Κρητικοί είχαν και την τύχη με το μέρος τους, αφού θα μπορούσαν να έχουν δεχθεί γκολ στη φάση του Γοδόι, ωστόσο πήραν τους υπερπολύτιμους 3 πόντους και θα τα δώσουν όλα στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία.

Οι συνθέσεις

Πλατανιάς: Γεωργαλλίδης, Ινκούμ, Γιαχία, Δημήτρης, Φερνάντες, Τετέ (Γουνδουλάκης 11'), Καζναφέρης (Ζαραδούκας 46'), Μενδρινός, Κατάι, Βλαχοδήμος (Ντεντάκης 80'), Τόρες.

Παναιτωλικός: Φερνάντες, Ανέν (Μελισσάς 66'), Καλί, Μπικέι, Γκάλο, Γοδόι, Κουτρομάνος, Μπακάκης Νταλμά 27'), Σφακιανάκης, Μαρτίνες, Μπόγιοβιτς (Τζούνιορ 69').

News 24/7

24MEDIA NETWORK