Εργοτέλης - ΑΕΛ Καλλονής 3-0

Με τον καλύτερο τρόπο και με μια άνετη νίκη 3-0 επί της Καλλονής έκλεισε τη σεζόν ο Εργοτέλης, χάρη στα γκολ των Μπουχαλάκη, Κούμπικ και Διαμαντάκου.

Εργοτέλης - ΑΕΛ Καλλονής 3-0
INTIME SPORTS

Η εικόνα του αγώνα:

Πολύ κακό, ανιαρό, με παντελής απουσία ρυθμού παιχνίδι είδαμε στο πρώτο μισάωρο στο Παγκρήτιο. Η κεφαλιά του Μονακέλο στο 8' που έφυγε λίγο άουτ και το σουτ του Λεοζίνιο στο 26' που απέκρουσε ο Αθανασίου, αποτελούν υποψία φάσεων.

Κι ενώ το ματς κύλαγε ως αγγαρεία για τις δύο ομάδες, ο Εργοτέλης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 29' με απ' αυθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουχαλάκη, ο οποίος είχε μπει στο παιχνίδι στο 17' στη θέση του τραυματία Ιμπραϊμ. Ήταν μια συρτή και ωραία εκτέλεση στην κλειστή γωνία του Σιδεράκη που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Μετά το γκολ, το παιχνίδι απέκτησε ένα στοιχειώδη ρυθμό, μόνο που οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έφτασαν γρήγορα σε ένα δεύτερο τέρμα. Αυτή τη φορά ήταν ο Κούμπικ, ο οποίος με ένα ωραίο μακρινό πλασέ στο 37', έστειλε αρχικά τη μπάλα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Στην επανάληψη η Καλλονή μπήκε πιο ορεξάτη, είχε δύο καλές στιγμές με σουτ του Ποντάνι, όμως οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που σκόραραν και πάλι. Αυτό έγινε στο 64', όταν ο Μπαντιμπανγκά έκανε την σέντρα, ο Διαμαντάκος κοντρόλαρε όμορφα την μπάλα και στη συνέχεια την έστειλε στα δίχτυα του Σιδεράκη γράφοντας το 3-0.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, καθώς ως την λήξη όχι μόνο δεν άλλαξε κάτι αλλά δεν δημιουργήθηκαν και ευκαιρίες.

MVP

Ως πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα επιλέγουμε τον Μπουχαλάκη, που ήταν καλός και κινητικός σε όλο το ματς, ενώ είχε μπει αλλαγή στο 17'. Ήταν φυσικά εκείνος που άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη με την εντυπωσιακή του εκτέλεση φάουλ.

Αδύναμος κρίκος

Όλη η ομάδα της Καλλονής ήταν σαν να μην κατέβηκε στο γήπεδο, αφήνοντας μια πικρή γεύση στο τέλος του πρωταθλήματος.

Σχόλιο

Ο Εργοτέλης έκλεισε μια σεζόν στην οποία συγκέντρωσε 44 βαθμούς, που από μόνο του αποτελεί σημαντικό επίτευγμα. Η πολύ κακή εμφάνιση της Καλλονής την τελευταία αγωνιστική, δεν μπορεί φυσικά να αμαυρώσει τον φετινό της άθλο, να μείνει στην κατηγορία δίνοντας όλα της τα παιχνίδια μακριά από το "σπίτι" της.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Ρέντζας, Αντελέγιε, Γιοβάνοβιτς, Κοιλιάρας, Κοζορώνης, Ιμπραΐμ (17' Μπουχαλάκης), Κούμπικ, Μπαντιμπανγκά (70' Κούτρης), Διαμαντάκος (75' Παντελάκης), Μονακέλο.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Σιδεράκης, Ζακουανί, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος (80' Βλαστέλλης), Ποντάνι, Γιουκάρης (68' Ντάμπος), Καλτσάς, Κύπρου, Λεοζίνιο, Μανούσος, Ναούμ (46' Μαρσέλο).

News 24/7

24MEDIA NETWORK