Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 3-2

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τη σεζόν ο Λεβαδειακός ο οποίος νίκησε 3-2 τον ΠΑΟΚ στη Λειβαδιά σκοράροντας τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο. Αγνώριστος λόγω των πολλών αλλαγών στην ενδεκάδα ο Δικέφαλος του Βορρά.

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 3-2

To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Ηταν πασιφανές ότι ο Λεβαδειακός είχε μεγαλύτερο κίνητρο από τον αντίπαλό του ο οποίος σκεφτόταν τον ημιτελικό με τον Ολυμπακό. Εκτός αυτού, οι Βοιωτοί παρουσίασαν μία ενδεκάδα με μεγαλύτερη συνοχή σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ ο οποίος είχε πολλές αλλαγές και το σχήμα του ήταν μάλλον πειραματικό.

Ο Λεβαδειακός εκκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και με δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τον αντίπαλό του. Τα τέρματα των γηπεδούχων μάλιστα (το πρώτο από τον Βαρέλα στο 14' και το δεύτερο από τον Μιλοσάβλιεφ στο 16') οφείλονται και στα χτυπητά κενά στο κέντρο άμυνας του Δικεφάλου το οποίο θύμιζε αντίστοιχο ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ επιχείρησε να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και τα κατάφερε προσωρινά, στο ανοιχτό γήπεδο ήταν ευάλωτος. Ετσι στη φάση του 29' ο Λεβαδειακός κατάφερε να πετύχει και το 3-0 με τον Γουόρντεν δίνοντας θριαμβευτικό τόνο στη νίκη του.

Αυτό που κατάφερε ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν να μαζέψει λίγο το πράγμα στην επανάληψη με τις αλλαγές του Γεωργιάδη και να μειώσει σε 3-2. Το 3-1 μάλιστα ήρθε νωρίς, στο 47' από τον Ολίσε, το 3-2 όμως έγινε μόλις στις καθυστερήσεις από τον Βούκιτς.

ΜVP

Ο Μιλοσάβλιεφ ήταν ο άνθρωπος του Λεβαδειακού και σ' αυτό το ματς. Αναστάτωσε την έτσι και αλλιώς αδύναμη άμυνα του ΠΑΟΚ ενώ βρήκε και το δρόμο προς τα δίχτυα.

Αδύναμος Κρίκος

Ο Γεωργιάδης οφείλει να πάρει τον ΠΑΟΚ του πρώτου ημιχρόνου και να τον παρουσιάσει στους παίκτες του σε βίντεο ως παράδειγμα προς αποφυγήν.

Σχόλιο

Επαιξε μία ομάδα που ενδιαφερόταν για το ματς με μία ομάδα που έδειξε αδιάφορη. Νίκησε η πρώτη. Χρειάζεται επιπλέον σχολιασμός;

Λεβαδειακός: Πρζιρόβσκι, Μάγκας, Μουλόπουλος, Νικολακάκης (62' Μάρτινς), Κώτσιος, Χαραλάμπους, Κονέ, Βαρέλα, Βούσκεβιτς (92' Πέππας), Μιλοσλάβιεβ (89' Σκέμπης), Γιουόρντεν.

ΠΑΟΚ: Γκσπούρνινγκ, Κατσικάς, Γεωργιάδης (66' Βούκιτς), Χούσεν, Σπυρόπουλος, Κιόσε, Μάρτενς (46' Κουλούρης), Κίτσιου, Νίνης, Σαββίδης, Ολίσε (76' Πόζογλου).

News 24/7

24MEDIA NETWORK