Παναιτωλικός - ΟΦΗ 1-0

Με το σουτ - φάουλ του Γκάλο ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ και ολοκλήρωσε επιτυχώς τις υποχρεώσεις του στο φινάλε του πρωταθλήματος. Με το μυαλό στο ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό η ομάδα του Σα Πίντο.

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 1-0

Το live του αγώνα

Εικόνα του αγώνα

Σ' ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο ο Παναιτωλικός είχε έναν παραπάνω λόγο από τον ΟΦΗ να διεκδικήσει τη νίκη: να ικανοποιήσει τον κόσμο που τον στήριξε μαζικά στη διάρκεια μιας επιτυχημένης σεζόν. Απέναντι σε μια ομάδα με πολλούς εφεδρικούς ποδοσφαιριστές που έβγαζε την... υποχρέωση πριν από το ματς της σεζόν, με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, βρήκε πεδίο δράσης, αλλά και εμπόδια στην προσπάθειά της να σκοράρει.

Ο Καμαρά είχε δοκάρι στο 24', ενώ λαβώθηκε ο Πασάς και αντικαταστάθηκε νωρίς. Ακόμη κι έτσι πάντως η ομάδα του Χάβου βρήκε τον τρόπο να σκοράρει, με την αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Γκάλο στο 64', και να κατακτήσει μια νίκη γοήτρου.

Ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να ξανασκοράρει, με τον Καμαρά που είχε δεύτερο δοκάρι, δεν χρειάστηκε ωστόσο, αφού ο ΟΦΗ δεν ήταν απειλητικός. Ο Σα Πίντο χρησιμοποίησε στη ροή του αγώνα Παπάζογλου και Περογαμβράκη, αλλά δεν βρήκε τη μεγάλη ευκαιρία προκειμένου να απειλήσει. Η αποβολή του Γοδόι στις καθυστερήσεις ήταν το τελευταίο γεγονός ενός αγώνα από τον οποίο έλειψαν οι συγκινήσεις.

MVP

Ο Γκάλο πέτυχε το γκολ, αλλά ο Ανρί Καμαρά έδωσε συνέχεια στις γεμάτες εμφανίσεις, οι οποίες του χάρισαν τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν για τον Παναιτωλικό.

Αδύναμος κρίκος

Ο Λιονέλ Νούνιες έπαιξε βασικός, αλλά δεν άδραξε την ευκαιρία, με αποτέλεσμα ν' αντικατασταθεί στο 76'.

Σχόλιο

Ένα παιχνίδι που έγινε για να γίνει, δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, ούτε άλλαζε τις ισορροπίες στη βαθμολογία. Το γκολ του Γκάλο έκρινε το ματς, ο κόσμος του Παναιτωλικού πανηγύρισε, ο ΟΦΗ δεν πολυνοιάστηκε δεδομένου ότι ακολουθεί ο επαναληπτικός του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Κουτρουμάνος (46' Μήλιος), Καλί, Μελισσάς, Ανέν Γοδόι, Σφακιανάκης (64' Σίλβα Τζούνιορ), Γκάλο, Μαρτίνες, Καμαρά, Πασάς (30' Μπόγιοβιτς)

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Στάθης, Δαμιανάκης, Μπαρέιρο, Μονιάκης, Κάλαϊτζιτς (76' Περογαμβράκης), Ντουντού, Κυζιρίδης (60' Φραγκουλάκης), Μιλιάζες, Ροβίθης, Νούνιες (76' Παπάζογλου)

News 24/7

24MEDIA NETWORK