Παναιτωλικός - Βέροια 2-0 (VIDEOS)

Στο, πλέον, αδιάφορο ματς της 34ης αγωνιστικής ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 της Βέροιας με γκολ των Νικολάς Μαρτίνες και Έρικ Μορένο, καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση της Super League.

Παναιτωλικός - Βέροια 2-0 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Παρά την έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου, ο Παναιτωλικός παρατάχθηκε ορεξάτος και δημιούργησε μερικές καλές φάσεις στο ξεκίνημα με τους Αντρέ Άλβες, Κοστίν Λάζαρ, Δημήτρη Κουτρομάνο, προτού ο Νικολάς Μαρτίνες ανοίξει το σκορ.

Με τη συμπλήρωση 22 λεπτών αγώνα, ο Πορτογάλος μέσος έκανε τη σέντρα σουτ, ο Σταύρος Μαραγκός παρενέβη και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Γιώργου Καντιμοίρη.

Ο Παναιτωλικός συνέχισε να είναι κινητικός και ο Λεάντρο Κάπελ απείλησε στο 30ό λεπτό, ενώ το τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους ανήκε στην Βέροια, η οποία επισκέφθηκε με αξιώσεις τα καρέ του Ράφαελ στο 37' και το 43'.

Εμφανώς ανώτερη ήταν η ομάδα της Ημαθίας στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες (η σημαντικότερη με τον Ιβάν Μαλόν Αραγονές στο 74ο λεπτό) και το θέαμα ιδιαίτερα φτωχό.

Τελικά, ο Παναιτωλικός ξαναβρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και, μάλιστα, με σκόρερ τον Έρικ Μορένο, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 67' και στο 78' νίκησε τον Καντιμοίρη με κοντινό βολέ, έπειτα από αδράνεια στα καρέ των φιλοξενούμενων.

Οι δύο αντίπαλοι δημιούργησαν ακόμα δύο ευκαιρίες, με κεφαλιά του Λάζαρ στο 84' και πλασέ του Ανδρέα Τάτου στο 86', αλλά το 2-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

MVP

Ο Κοστίν Λάζαρ. Ήταν αρκετά καλός στα αμυντικά του καθήκοντα και αποτέλεσε πηγή κινδύνου για την εστία του Γιώργου Καντιμοίρη.

Αδύναμος κρίκος

Ο Σταύρος Μαραγκός. Μπέρδεψε τον τερματοφύλακά του στη φάση του πρώτου γκολ και αδράνησε -μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του- στη φάση του δευτέρου.

Σχόλιο

Τίμιες οι δύο ομάδες, αφού παρά την έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου, προσπάθησαν να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους. Το δεύτερο ημίχρονο, πάντως, δεν είχε πολλές συγκινήσεις...

Οι συνθέσεις

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κούσας, Ετζενγκέλε, Κέβιν Γκαρσία Μαρτίνες, Γοδόι (71' Ρουσκουγέδα), Λάζαρ, Νικολάς Μαρτίνες (59' Παπουτσογιαννόπουλος), Κάπελ, Βιγιαφάνες, Άλβες (67' Μορένο).

Βέροια (Xριστοφορίδης): Καντιμοίρης, Μαλόν, Αμαραντίδης (91' Καταλά), Όστοϊτς, Μαραγκός, Μπαλάφας, Μπατιόν (81' Κάμπορα), Γεωργιάδης, Ντουμίτρου (73' Άρτσε), Τάτος, Ναζλίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK