Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-1 (VIDEOS)

Δίχως να εντυπωσιάσει ο Παναθηναϊκός επικράτησε σχετικά εύκολα με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας στην τελευταία στροφή της Super League. Κλωναρίδης, Καρέλης και Λαγός τα γκολ για τους "πράσινους", ο Ίλιτς σκόραρε για τους Γιαννιώτες. Τραυματίες αποχώρησαν οι Πράνιτς, Κλωναρίδης και Βελλίδης.

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-1 (VIDEOS)

Το LIVE του αγώνα

H εικόνα του αγώνα

Χωρίς τους τραυματίες Πέτριτς, Νάνο, αλλά και τον Μπεργκ που ταλαιπωρήθηκε από λοίμωξη του αναπνευστικού παρέταξε την ομάδα του για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ, ο Γιάννης Αναστασίου. Από την άλλη ο ΠΑΣ δεν είχε διαθέσιμο τον τιμωρημένο Τζημόπουλος.

Με το "καλημέρα" (4ο λεπτό) ο Κλωναρίδης που πήρε φανέλα βασικού, πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Ναδάλες και με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή του ΠΑΣ, άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση. Πριν προλάβουν να κοπάσουν όμως οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων (6ο λεπτό) ο Στρούνα έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση, έκανε το παράλληλο γύρισμα στον Ίλιτς κι αυτός με κοντινή προβολή ισοφάρισε σε 1-1.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό, με τον Παναθηναϊκό να φτάνει κοντά στο δεύτερο γκολ στο 15', όμως ο Κλωναρίδης δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση. Δέκα λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ έχασε "χρυσή" ευκαιρία για γκολ με τον Μανιά να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Στιλ και τον Άγγλο κίπερ να καταφέρνει να διώξει. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Βελλίδης, έγινε αναγκαστική αλλαγή καθώς ένιωθε ενοχλήσεις. Στη θέση του μπήκε ο νεαρός Σωτηρίου, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στην Super League.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Καρέλης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στην περιοχή του ΠΑΣ, όμως ο νεοεισελθών Σωτηρίου τον σταμάτησε. Με το ξεκίνημα της επανάληψης (49') ο Ζέκα με σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ, ενώ δύο λεπτά αργότερα μετά από κόρνερ του Πράνιτς, ο Καρέλης με κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.

Τα λάθη της ομάδας του Πετράκη ήταν πολλά στο χώρο του κέντρου κι ένα από αυτά το εκμεταλλεύτηκε ο Λαγός με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Ο Κλωναρίδης αποχώρησε στο 62' με πρόβλημα τραυματισμού, ενώ το ίδιο συνέβη μερικά λεπτά αργότερα με τον Πράνιτς.

O ρυθμός έπεσε αισθητά στα εναπομείναντα λεπτά. Η μόνη αξιόλογη φάση μέχρι το φινάλε ήταν ένα σουτ του Νίνη στο 79ο λεπτό, με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, με τον Παναθηναϊκό να τερματίζει στην δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου της Super League.

MVP

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης. Ο νεαρός παίκτης του "τριφυλλιού" άνοιξε το σκορ με πανέμορφη ενέργεια μόλις στο 4ο λεπτό, ενώ δημιούργησε και το τρίτο γκολ, στρώνοντας την μπάλα στον Λαγό.

Αδύναμος Κρίκος

Χωρίς όρεξη βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι παίκτες του Πετράκη έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο στο χώρο του γηπέδου. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ κακή.

Σχόλιο

Ξέροντας πως δεν έχει δικαίωμα να παίξει στα πλέι οφ (δεν πήρε άδεια) ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό και με εξαίρεση το γκολ του Ίλιτς μόλις στο 6ο λεπτό, δεν έκαναν κάτι αξιοσημείωτο στην αναμέτρηση. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός που αγωνιζόταν χωρίς του Μπεργκ, Πράνιτς και Νάνο ήταν καλός στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, χωρίς βέβαια να εντυπωσιάσει. Ο Κλωναρίδης ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος, όπως και ο Καρέλης. Το κακό για τις δύο ομάδες είναι πως είδαν τους Κλωναρίδη, Πράνιτς (Παναθηναϊκός) και Βελλίδη (ΠΑΣ Γιάννινα) να αποχωρούν τραυματίες.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Στιλ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης (62' Ντίνας), Λαγός, Ζέκα, Καρέλης, Νίνης (80' Ταυλαρίδης), Μπούρμπος, Πράνιτς (76' Δώνης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης (41' Σωτηρίου), Μπέριος, Μιχαήλ, Ίλιτς, Ριβέρα, Χαρίσης (64' Αυγενικού), Ναδάλες (64' Κοροβέσης), Τσουκαλάς, Τσάβες, Στρούνα, Μανιάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK