Πλατανιάς - Ολυμπιακός 1-1 (VIDEOS)

Το γκολ του Φράνκο Χάρα στο 87ο λεπτό δεν επέτρεψε στον Πλατανιά να νικήσει τον Ολυμπιακό, ωστόσο το τελικό 1-1 τον κράτησε στη Super League για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.

Πλατανιάς - Ολυμπιακός 1-1 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Το live της αναμέτρησης

Η εικόνα του αγώνα

Αρκετά καλός ήταν ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, αμφότερες οι ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή, ενώ στο 17' ο Τάσος Αυλωνίτης έβαλε αυτογκόλ έπειτα από σέντρα του Αλέξανδρου Αποστολόπουλου και λάθος αντίδραση του Ρομπέρτο.

Ο Ολυμπιακός ήταν ακίνδυνος στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου και, ουσιαστικά, απείλησε δύο φορές μετά από το αυτογκόλ: στο 38' με το σουτ του Κώστα Μήτρογλου και στο 42' με το σουτ του Χόρχε Μπενίτες.

Ο Βίτορ Περέιρα έκανε πιο επιθετική την ομάδα του βάζοντας τον Τζίμι Ντουρμάζ αντί του Ντελβίν Εντινγκά και τον Φράνκο Χάρα στη θέση του Κώστα Φορτούνη, ωστόσο με εξαίρεση ένα σουτ του Μήτρογλου στο 66ο λεπτό, ο Ολυμπιακός ήταν ακίνδυνος.

Ο Πλατανιάς αγωνίστηκε με πέντε αμυντικούς στα τελευταία λεπτά, προκειμένου να διαφυλάξει το προβάδισμα, αλλά δεν τα κατάφερε, αφού μετά από κάθετη μπαλιά του Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο Χάρα δικαιώθηκε για την επιλογή του να πλασάρει αντί να δώσει δεξιά στον Μήτρογλου, ο οποίος του τα... έψαλε (με ωραίο τρόπο) επειδή αν έβαζε γκολ θα έπιανε τον Χερόνιμο Μπαράλες στην κορυφή των σκόρερ της εφετινής Super League.

Στιγμές νωρίτερα ο Ντομίνγκες είχε χάσει καλή ευκαιρία για την ισοφάριση, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μήτρογλου άγγιξε το νικητήριο γκολ (σουτ άουτ).

MVP

Ο Κώστας Μήτρογλου. Τα δίνει όλα είτε υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο είτε όχι. Προσπάθησε να χριστεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, αλλά δεν τα κατάφερε.

Αδύναμος κρίκος

Ο Ρομπέρτο. Για τη λάθος αντίδρασή του στο αυτογκόλ του Τάσου Αυλωνίτη.

Σχόλιο

Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό και δεν φάνηκε ιδιαίτερα ότι το βαθμολογικό κίνητρο αφορούσε μόνο μία ομάδα. Τα δεδομένα άλλαξαν μετά από την ανάπαυλα, ωστόσο αυτό μικρή σημασία είχε από τη στιγμή που ο Πλατανιάς εξασφάλισε την παραμονή και κατ' επέκταση την παρουσία στη Super League για τέταρτη διαδοχική σεζόν.

Οι συνθέσεις

Πλατανιάς (Παράσχος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Αγκιλέρα, Δημήτρης, Τετέ, Μαχαμάτ, Αποστολόπουλος (54' Ζαραδούκας), Μενδρινός (73' Γιακουμάκης), Γουνδουλάκης (82' Ιτούα), Τόρες.

Ολυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μαζουακού (75' Φουστέρ), Εντινγκά (57' Ντουρμάζ), Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης (59' Χάρα), Ντομίνγκες, Μπενίτες, Μήτρογλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK