Βέροια - Αστέρας Τρίπολης 1-0

Το "χρυσό" γκολ του Αλέξανδρου Βεργώνη στο 78ο λεπτό χάρισε στην Βέροια τη νίκη-παραμονή επί του Αστέρα Τρίπολης με 1-0.

Βέροια - Αστέρας Τρίπολης 1-0

Το live του αγώνα

H εικόνα του αγώνα

Για 78 λεπτά στη Βέροια υπήρχε αγωνία, σιωπή και o... τρόμος του υποβιβασμού. Σε εκείνο το σημείο ο Αλέξανδρος Βεργώνης με άψογο στοπάρισμα και δυνατό σουτ στη δεξιά γωνία του Ερνάντεζ απελευθέρωσε τη λέξη "σωτηρία" από τα χείλη των ανθρώπων της ομάδας του.

Οι Αρκάδες πήγαν στη Βέροια με βαθμολογικό κίνητρο ενόψει πλέι οφ. Ο Χουάνμα στο πρώτο ημίχρονο με καρφωτή κεφαλιά και ο Ουσέρο στο δεύτερο με βολίδα έξω από την περιοχή, έφτασαν κοντά στο γκολ αλλά σταμάτησαν πάνω στον εξαιρετικό Καντιμοίρη.

Η Βέροια που "καιγόταν" για τη νίκη μπήκε δυνατά τόσο στα πρώτα λεπτά του πρώτου μέρους όσο και στην έναρξη του δευτέρου, όμως πέρα από το γκολ και μία ευκαιρία μετά το 1-0 δεν απείλησε την εστία των κιτρινομπλέ.

Ο Αστέρας διαμαρτυρήθηκε έντονα για μία φάση στο 90' όπου ο Βάλντο ανατράπηκε μέσα στην περιοχή της Βέροιας, ωστόσο ο διαιτητής σφύριξε για οφ σάιντ μετά από λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού.

Στο τέλος του αγώνα η Βέροια πανηγύρισε την παραμονή στη Super League και ο Αστέρας άρχισε τα πλάνα του για τα πλέι οφ όπου θα διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή θέση κόντρα σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο.

MVP

Ο Βεργώνης σημείωσε το γκολ παραμονής, αλλά ο Καντιμοίρης έκανε δύο μεγάλες αποκρούσεις που επέτρεψαν στη Βέροια να μείνει ζωντανή στο κυνήγι για την σωτηρία.

Αδύναμος κρίκος

Ο Σανκαρέ έκανε πολλά λάθη, λειτουργούσε σε λάθος χρόνο και ήταν αυτός που αντέδρασε λάθος στη φάση του γκολ.

Σχόλιο

Η Βέροια είχε άγχος, ο Αστέρας το πάλευε, αλλά τελικά το κίνητρο των γηπεδούχων ήταν μεγαλύτερο από αυτό των Αρκάδων... Ο Αστέρας δεν σκόραρε στις 2 ευκαιρίες που είχε για γκολ, ενώ η Βέροια στην πρώτη μεγάλη φάση που έκανε άνοιξε το σκορ...

Βέροια: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Σισοκό, Τζημογιάννης, Ζεζίνιο (85' Αποστολόπουλος), Μπάρμπας, Κομόλοβ (61' Μάνος), Βεργώνης, Καλτσάς (77' Ντόγος), Μπεν, Γκονσάλβες.

Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντες, Τσαμπούρης, Λούι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Εντό, Κουρμπέλης, (86' Κάφα) Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Χουάνμα, Ναβάρο (72' Μουνάφο).

News 24/7

24MEDIA NETWORK