Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 0-0

Παρά το γεγονός ότι κόπιασε μέσα στο γήπεδο, ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να νικήσει τον Αστέρα στο Περιστέρι (0-0) και παρέμεινε τελευταίος στην ειδική βαθμολογία. Σπουδαίος βαθμός για τους Αρκάδες.

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 0-0
INTIME SPORTS

To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Εχοντας αποφασίσει να πετάξει στα σκουπίδια την καθαρά αμυντική εμφάνιση της Λεωφόρου, ο Ατρόμητος φρόντισε να παίξει σαφώς πιο επιθετικά, άλλωστε το παιχνίδι γινόταν στο Περιστέρι. Η επιθετικότητα αυτή, κόντρα σε μία ομάδα που έπαιζε με ελλείψεις, μεταφράστηκε σε ευκαιρίες οι οποίες δεν είναι από αυτές που χαρακτηρίζει κανείς κλασικές.

Και σ' αυτές όμως που οι Περιστεριώτες έφτασαν κοντά στο γκολ, βρήκαν μπροστά τους τον αποτελεσματικό Θεοδωρόπουλο που κατά το πρώτο ημίχρονο έκανε τουλάχιστον τρεις σημαντικές αποκρούσεις. Ευτυχώς για την ομάδα του γιατί ο Αστέρας του πρώτου ημιχρόνου (αλλά και γενικότερα του ματς) ήταν άτολμος και φανερά καταπονημένος.

Την καταπόνηση αυτή επιχείρησε να εκμεταλλευτεί ο Νιόπλιας ρίχνοντας φρέσκα πόδια στην επανάληψη (Μαρσελίνιο, Αγκουαζί) και πράγματι η ομάδα πίεσε περισσότερο. Τόσο ο Μαρσελίνιο όμως όσο και ο Ναπολεόνι αστόχησαν σε κρίσιμες στιγμές και δεν κατάφεραν να βάλουν μπροστά στο σκορ στην ομάδα τους.

Ετσι ο Αστέρας, έστω και αρκετό κόπο, κράτησε το Χ, έχασε όμως με τραυματισμούς τόσο τον Πάρα όσο και τον Μάσα που αντικαταστάθηκαν. Οι Αρκάδες πάντως θα έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν την 3η θέση με νίκη τους στην Τρίπολη την Κυριακή.

MVP

Ο Θεοδωρόπουλος φυσικά. Εσωσε την ομάδα του και ενέπνευσε σιγουριά στους κουρασμένους συμπαίκτες του που μπροστά από αυτόν έκαναν πολλά λάθη. Αξιος ο Ελληνας πορτιέρο.

Αδύναμος Κρίκος

Η άμυνα του Αστέρα παρουσίασε μεγάλα κενά, κυρίως στον άξονα. Οι Γκοϊάν και Σανκαρέ έχουν παίξει σαφώς καλύτερα όλη τη σεζόν.

Σχόλιο

Η κούραση διαφεντεύει τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Μηδέν γκολ στα πλέι οφ ο Αστέρας, μόλις ένα ο Ατρόμητος. Η ενέργεια στερεύει σιγά-σιγά αλλά το αποτέλεσμα ο Αστέρας κατάφερε να το πάρει έτσι ώστε να εξακολουθεί να κρατά την τύχη του στα δικά του χέρια. Οπου τύχη, η αποφυγή της τελευταίας θέσης και γιατί όχι η δεύτερη.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κατσουράνης, Μπάλλας (64' Αγκουαζί), Πίτου Γκαρσία (76' Καράσκο), Καραμάνος (63' Μαρσελίνιο), Ουμπίδες, Ναπολεόνι

Αστέρας: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γκοϊάν, Τσοκάνης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Μάσα (71' τρ. Μουνάφο), Μπαντιμπανγκά (46' Πάρα, 75' λ. τρ. Ζησόπουλος), Μπαράλες

News 24/7

24MEDIA NETWORK