Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 0-5

Επίδειξη δύναμης στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ο Ολυμπιακός στη Λιβαδειά και με πρωταγωνιστή τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, συνέτριψε 5-0 τον Λεβαδειακό.

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 0-5

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η εικόνα του αγώνα

Σε βραδινό περίπατο στην γραφική Λιβαδειά εξελίχθηκε για τον Ολυμπιακό η δεύτερη έξοδός του από το Φάληρο. Οι "ερυθρόλευκοι" πήραν με τις μηχανές στο ρελαντί το διπλό με το ευρύ 0-5 και τον Μήτρογλου να σημειώνει τρία γκολ σε 20 λεπτά απέναντι σε ένα Λεβαδειακό που είχε μόνο τυπική παρουσία στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Σε αυτό βέβαια βοήθησε και το αποφασιστικό ξεκίνημα των Πειραιωτών που είχαν δοκάρι μόλις στο 5ο λεπτό από την κεφαλιά του Κάμπελ. Ήταν η προειδοποιητική βολή πριν το 0-1 των φιλοξενουμένων που ήρθε στο 16' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σαβιόλα. Ο Αργεντινός κέρδισε το πέναλτι από τον Λαμπρόπουλο και έφτασε στο 2ο προσωπικό τέρμα σε δυο αγωνιστικές.

Η αντίδραση του Λεβαδειακού δεν ήρθε ποτέ μέχρι οι δυο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, ενώ στο 42' θα μπορούσε ο σκόρερ των "ερυθρολεύκων" να πετύχει το 0-2 αν το πλασέ δεν περνούσε ελάχιστα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν την πρώτη (!!!) τελική τους προσπάθεια στο 51' χάρη στην κεφαλιά του Μάρτινς. Ο Κάμπελ απάντησε με δεύτερο δοκάρι στο 55' και η εικόνα παρέμενε ίδια ως το 65' που ο Μήτρογλου πέρασε στη θέση του Ολαϊτάν. Ο Έλληνας φορ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 70' φρόντισε να τη στείλει στα δίχτυα με κεφαλιά και να πάρει το άγχος από τα πόδια των συμπαικτών του. Μόλις είχε αρχίσει το ρεσιτάλ του Κώστα Μήτρογλου που με άλλα δυο τέρματα στο 89' και το 91', ενώ είχε προηγηθεί και το τέρμα του επίσης νεοεισελθόντα Βάις, κατάφερε να αναδειχθεί σε πρόσωπο του παιχνιδιού.

MVP

Μόλις 35 λεπτά αγωνίστηκε ο Κώστας Μήτρογλου και κατάφερε να σημειώσει τρία τέρματα δίνοντας χαρακτήρα θριάμβου στη νίκη του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά.

Αδύναμος κρίκος

Άχρωμος και ασθενικός ο Λεβαδειακός του Τάκη Λεμονή δεν μπήκε ούτε για ένα λεπτό στο ρυθμό του αγώνα και γνώρισε δίκαια το διασυρμό.

Σχόλιο

Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο της Λιβαδειάς και αυτή ήταν ο Ολυμπιακός, οι "ερυθρόλευκοι" εξουδετέρωσαν με χαρακτηριστική ευκολία κάθε όπλο του Λεβαδειακού κι από εκεί και πέρα παίζοντας απλό ποδόσφαιρο έφτασαν σε μια πολύ εύκολη επικράτηση.

Λεβαδειακός: Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μανόλο, Νικολακάκης, Λαμπρόπουλος (53' Πετράτσι), Μαχαίρας, Κονέ, Ορτέγκα (46' Γιάντσης), Μάρτινς, Βασιλείου.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Μανωλάς, Μπονγκ, Σάμαρης, Μανιάτης, Φουστέρ, Σαβιόλα (73' Ιμπαγάσα), Κάμπελ (58' Βάις), Ολαϊτάν (65' Μήτρογλου).

News 24/7

24MEDIA NETWORK