Πανιώνιος-ΟΦΗ 2-1

Το απίθανο αυτογκόλ του Σίσιτς και αυτό του Βάντο ήταν τα δύο "δώρα" που δέχθηκε απλόχερα ο Πανιώνιος από τον άτυχο ΟΦΗ, ο οποίος μείωσε στο τέλος με... αυτογκόλ του Κουλουχέρη και απείλησε να πάρει το βαθμό (2-1). Το καλύτερο ξεκίνημα των τελευταίων 41 ετών για τους "κυανέρυθρους" που βρίσκονται, μαζί με τον Ολυμπιακό, στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πανιώνιος-ΟΦΗ 2-1

Εικόνα αγώνα:

"Κι άλλο γκολ, κι άλλο γκολ, ΟΦΗ βάλε κι άλλο γκολ". Όχι, οι οπαδοί του Πανιωνίου δεν τρελάθηκαν φωνάζοντας υπέρ του αντιπάλου, απλά επέλεξαν με αυτό το σύνθημα να "πικάρουν τους Κρητικούς που με δύο αυτογκόλ παρουσίασαν εικόνα ιδανικού αυτόχειρα στον τελευταίο αγώνα της 3ης αγωνιστικής. Οι "κυανέρυθροι", με τη συνοδεία του άστρου που έχουν από την αρχή της σεζόν να συνεχίσει να φωτίζει την πορεία τους, έκαναν το τρία στα τρία και έφτασαν να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με συγκάτοικο μόνο τον Ολυμπιακό.

Ο Νίκος Αναστόπουλος για ακόμη ένα ματς παρέμεινε πιστός στην αμυντική τακτική και κατέβασε τον ΟΦΗ με πολυπρόσωπη μεσαία γραμμή και μοναδικό επιθετικό τον Παπάζογλου, ο οποίος όμως δεν μπορούσε να κινηθεί με ταχύτητα στην αντεπίθεση και να γίνει απειλητικός προς την εστία του Περιστερίδη.

Ο Πανιώνιος με την πολύ καλή κυκλοφορίας μπάλας να γίνεται σήμα κατατεθέν του,έφτανε με ευκολία στη μεγάλη περιοχή του Γουναρίδη αλλά για να σκοράρειχρειάστηκε ένας λάθος υπολογισμός του τερματοφύλακα του ΟΦΗ και μια «τρελή» πορεία της μπάλας… Κι όλα αυτά από ένα κόρνερ του Μενδρινού και μια απομάκρυνση του Σίσιτς στο πρώτο δοκάρι.

Το 1-0 του πρώτου ημίχρονου έκανε έναν τόνο πιο επιθετικό τον ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος, αλλά ο Πανιώνιος με την κούρσα του Κούρου από την αριστερή πλευρά και την λάθος απομάκρυνση του αμυντικού των Κρητικών, Βάντο βρέθηκε με 2-0 μπροστά στο σκορ.

Αυτογκόλ όμως δεν έβαζε μόνο ο ΟΦΗ. Τα δίχτυα της ομάδας του σημάδεψε και ο Κουλουχέρης στο 84’ με τον αγώνα να αποκτά σασπένς στο φινάλε και την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου να φτάνει κοντά στην ισοφάριση. Πρώτα με σουτ του Μπανούση ο οποίος δεν πιεζόταν σε θέση διαγώνια μέσα από τη μεγάλη περιοχή, και στο 93’ με βολέ του Σίσιτς που έβγαλε στη δεξιά του γωνία ο Γιαννακόπουλος.

MVP:

Ο Ρόβας. Εξαιρετική δουλειά στη μεσαία γραμμή. Μπορεί να είναι «αθόρυβος» αλλά αποτελεί κλειδί για την μέχρι τώρα πορεία του Πανιωνίου.

Αδύναμος κρίκος:

Ο νεαρός γκολκίπερ του ΟΦΗ Στέφανος Γουναρίδης, έκανε έναν λάθος υπολογισμό και έφερε την ομάδα του πίσω στο σκορ.

Κλειδί αγώνα:

Η ανωτερότητα του Πανιωνίου σε όλο το ενενηντάλεπτο ήταν αυτή που έδωσε τη νίκη στους κυανέρυθρους, σε συνδυασμό βέβαια με τα λάθη της άμυνας του ΟΦΗ.

Το live του αγώνα

Πανιώνιος-ΟΦΗ 2-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK