Σκαραφίγκας: "Κλειδί ο Μαγκουνής". Λιόγας: "Χάσαμε εύκολα"

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας εξήρε το ρόλο του Σπύρου Μαγκούνη στη νίκη της Ελευσίνας επί του Ηλυσιακού.

Σκαραφίγκας: "Κλειδί ο Μαγκουνής". Λιόγας: "Χάσαμε εύκολα"

Αναλυτικά τόνισε: "Το πιο δύσκολο από όλα είναι όταν σε ένα παιχνίδι μπαίνει το πρέπει γιατί χρειάζεται το μυαλό να παραμείνει συγκεντρωμένο σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Η προσπάθεια επικεντρώνεται στην άμυνα και τα παιδιά σε όλα τα παιχνίδια έχουν βγάλει ενέργεια.

Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Σήμερα είδαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με καρφώματα και τάπες και από τις δύο πλευρές αλλά τα παιχνίδια δεν τα κερδίζεις με το θέαμα αλλά όταν έχεις παίκτες όπως ο Νίκου. Το κλειδί του παιχνιδιού ήταν ο Μαγκουνής που όσο αγωνίστηκε βοήθησε πολύ σε άμυνα και επίθεση. Πέρασε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα η οποία απέδειξε για άλλη μια φορά πως είναι φτιαγμένη από μέταλλο".

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Λιόγας είπε: "Νομίζω πως αν κοιτάξει κανείς τα στατιστικά η ευστοχία του Πανελευσινιακού στα τρίποντα είναι ένα ενδεικτικό στοιχείο για την σημερινή ήττα. Ο Πανελευσινιακός έβγαλε ενέργεια και κέρδισε εύκολα. Τώρα κοιτάμε μπροστά, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά γιατί πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα στην έδρα μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK