Απέδειξε ότι δεν είναι τελειωμένος ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων βρήκε τον τρόπο να νικήσει 1-0 την ΑΕΚ στο "Απόστολος Νικολαϊδης" και να μείνει ζωντανός στο μοναδικό στόχο που του έχει απομείνει. Να αποφύγει την τελευταία θέση των πλέι οφ. Σκόρερ με πέναλτι ο Σεμπάστιαν Λέτο.

Απέδειξε ότι δεν είναι τελειωμένος ο Παναθηναϊκός

Σε ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, θυμίζοντας εν πολλοίς αυτό του ΟΑΚΑ πριν από τρεις μέρες, ο Παναθηναϊκός των πολλών προβλημάτων νίκησε 1-0 την... βραδυκίνητη ΑΕΚ στη Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ, με γκολ από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λέτο στο 62ο λεπτό.

Η ΑΕΚ μπήκε πιο καλά στημένη στο ματς και στα πρώτα λεπτά έδειχνε περισσότερο ομάδα από τους "πράσινους", όμως με την πάροδο του χρόνου οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν.

Στο πρώτο μέρος οι δύο αντίπαλοι είχαν από μία καλή ευκαιρία, με λίγα δευτερόλεπτα διαφορά. Στο 30' ο Μολέντο με κοντινή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Ανέστη και στην εξέλιξη της φάσης ο Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Βλαχοδήμο, όμως με κοντινό πλασέ, δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έδωσε χώρο στην ΑΕΚ, η οποία όμως δεν κατάφερε να τον εκμεταλλευτεί. Λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Χαρτζηγιοβάνης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και στην προσπάθειά του να περάσει τον Γκάλο, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του μπακ της ΑΕΚ και ο Ζαχαριάδης υπέδειξε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λέτο, ο οποίος νίκησε τον Ανέστη και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Στις καθυστερήσεις ο Αραούχο βρέθηκε σε θέση βολής, όμως αντί να τελειώσει μόνος τη φάση από πλάγια θέση, προτίμησε να τη γυρίσει με την άμυνα του Παναθηναϊκού να απομακρύνει.

* Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι η ΑΕΚ, καθώς ο Βράνιες δέχτηκε επίτηδες δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις, προκειμένου να χάσει μόνο ένα ματς, καθώς είχε συμπληρώσει 7 κίτρινες.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ (79΄ Ρέις), Χατζηγιοβάνης, Κλωναρίδης (65΄ Παν. Βλαχοδήμος), Λέτο (71΄ Μολίνς).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος (75΄ Μπακασέτας), Αϊντάρεβιτς (64΄ Αλμέιδα), Χριστοδουλόπουλος (71΄ Πατίτο), Μάνταλος, Αραούχο.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK