ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Σε ένα χορταστικό ματς στο Ηράκλειο με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω, ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης πρόσφεραν ένα από τα καλύτερα ματς του εφετινού πρωταθλήματος(1-1). Ο Περογαμβράκης απάντησε στο γκολ του Ναβάρο.

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 1-1

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Οι Κρητικοί μπήκαν πολύ δυνατά με στόχο να πετύχουν το πρώτο τους γκολ στο πρωτάθλημα. Γκαλέτι και Ζε Εντουάρντο ήταν οι πρώτοι που απείλησαν τον Ερνάντες αλλά ο γκολκίπερ των Αρκάδων ήταν σταθερότατος.

Οι πρώτες ευκαιρίες του Αστέρα είχαν πρωταγωνιστή τον Δασκαλάκη. Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ με δύο καταπληκτικές αποκρούσεις στις οποίες ξεδίπλωσε τα ρεφλέξ του, σταμάτησε τις κεφαλιές των Γκόιαν και Μπαράλες και κράτησε το μηδέν.

Μετά από αυτές τις μεγάλες ευκαιρίες ήρθε η σειρά για το πρώτο γκολ του Αστέρα μέσα στο Γεντί Κουλέ. Ο Ντε Μπλάσις με κάθετη έβγαλε μόνο τον Ναβάρο και ο Ισπανός τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Δασκαλάκη για το 0-1.

Ο Δερμιτζάκης βλέποντας τον ΟΦΗ να θέλει, αλλά να μην μπορεί να σπάσει το ρόδι στο σκοράρισμα, πέρασε στον αγώνα τον Θανάση Παπάζογλου. Ο πανύψηλος φορ έκανε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα και με ωραία ενέργεια στο 63 έστρωσε στον Περογαμβράκη και αυτός με δυνατό σουτ νίκησε τον Ερνάντες.

Στα επόμενα λεπτά και μέχρι το φινάλε ο ΟΦΗ είχε την κυκλοφορία ενώ ο Αστέρας έψαχνε τρόπο για να χτυπήσει στην κόντρα. Σε μια φάση όπου η άμυνα των γηπεδούχων δεν ήταν καλά οργανωμένη, ο Κάφα σημάδεψε τον Μπαράλες και ο Αργεντινός με θαυμάσια κεφαλιά ανάγκασε τον Δασκαλάκη στην απόκρουση του αγώνα. Η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι και το 1-1 παρέμεινε.

MVP:

Ο Σήφης Δασκαλάκης έκανε τρεις δύσκολες όσο και εντυπωσιακές αποκρούσεις, χάρη στις οποίες ο ΟΦΗ απέφυγε τα χειρότερα (την πρώτη ήττα δηλαδή) στο Γεντί Κουλέ. Τον συναγωνίστηκε σε απόδοση ο γκολκίπερ του Αστέρα, Ερνάντες, ο οποίος ήταν επίσης εκεί όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Ζε Εντουάρντο ήταν μέσα σε πολλές φάσεις που δημιούργησε ο ΟΦΗ ήταν όμως και πολύ άστοχος. Ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε να σκοράρει αν και βρέθηκε ουκ ολίγες φορές σε θέση βολής.

Σχόλιο αγώνα:

Ο Αστέρας προηγήθηκε, δεν μπόρεσε να πετύχει δεύτερο γκολ όταν του έδωσε χώρο ο ΟΦΗ και δέχθηκε την ισοφάριση όταν μπήκε στο ματς ο Παπάζογλου και τόνωσε την επιθετική γραμμή των Κρητικών.

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μονιάκης (82' Μιλιάζες), Τριποτσέρης, Ζβασίγια, Βερόν, Μακρής, Ζε Εντουάρντο, Γκαλέτι (81' Λαμπρόπουλος), Κουτσιανικούλης (52' Παπάζογλου), Περογαμβράκης.

Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντες, Τσαμπούρης, Κοντοές, Ζαραδούκας (70' Λισγάρας), Γκόιαν, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Γκρατσίνι (65' Κάφα), Ντε Μπλάζις, Μπαράλες (84' Χουάνμα), Ναβάρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK