Tα στατιστικά της 4ης αγωνιστικής

To contra.gr σας παρουσιάζει τα πιο ενδιαφέροντα στατιστικά της 4ης αγωνιστικής της Superleague.

Tα στατιστικά της 4ης αγωνιστικής

Δείτε τα βίντεο όλων των αγώνων με τα καλύτερα στιγμιότυπα και όλα τα γκολ της 4ης αγωνιστικής.

* Η εξαιρετικά ευνοϊκή παράδοση του ΠΑΟΚ στα εντός έδρας παιχνίδια με την ΑΕΚ συνεχίστηκε. Μετά το 3-0 της Κυριακής, ο Δικέφαλος του Βορρά μετράει 23 νίκες, 22 ισοπαλίες και μόλις 11 ήττες σε 56 αναμετρήσεις.

* Ο Αντελίνας Βεϊρίνια συμπλήρωσε 90 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ (16 γκολ) ενώ ο Στέφανος Αθανασιάδης πέτυχε το 20ο γκολ του σε όλες τις διοργανώσεις (με ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκό).

* Ο Κέβιν Μιραλάς βρήκε για πρώτη φορά φέτος δίχτυα και η αναλογία συμμετοχών/γκολ συνεχίζει να είναι εντυπωσιακή για τον Βέλγο. Πλέον μετράει 15 γκολ σε 29 εμφανίσεις.

* Ο Ντιέγκο Σεμπάστιαν Ρομάνο έφτασε τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα στα τρία και κάτι χρόνια που παίζει μπάλα στον Εργοτέλη (σε 82 συμμετοχές).

* Αλλη μία ευνοϊκή παράδοση είναι αυτή του Πανιωνίου κόντρα στην Κέρκυρα. Τέσσερις φορές έχει επισκεφθεί ο Ιστορικός το νησί των Φαιάκων για επίσημο ματς, άλλες τόσες έχει φύγει νικητής.

* Αλλο ένα γκολ χρειάζεται ο Φανούρης για να φτάσει τα 20 στη Superleague. Εχει παίξει 188 παιχνίδια με τη φανέλα του Πανιωνίου στη μεγάλη κατηγορία.

* Τρία παιχνίδια χρειάζεται ακόμα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος για να φτάσει τα 200 στην Α' Εθνική (με Ολυμπιακό, ΠΑΣ, Ηρακλή και Πανιώνιο).

* Η Ξάνθη βρίσκει τον τρόπο να παίρνει νίκες κόντρα στον ΟΦΗ στα εντός έδρας παιχνίδια της με τους Κρητικούς. Η επιτυχία της Κυριακής ήταν η 12η σε 21 αναμετρήσεις με την ομάδα του Ηρακλείου.

* Ο Σπύρος Βάλλας συμπλήρωσε 150 αγώνες πρωταθλήματος με τη φανέλα της Ξάνθης (έχει παίξει επίσης σε Ολυμπιακό και ΑΕΛ) αλλά δεν το χάρηκε καθώς αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο των Πηγαδίων.

* O Βαγγέλης Μάντζιος επανεμφανίστηκε σε επίσημο παιχνίδι της Superleague για πρώτη φορά μετά τις 13/05/2009. Είχε παίξει τότε στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-1 για τα πλέι οφ εκείνης της σεζόν.

* Χρειάστηκε να φτάσει στα 31 χρόνια του ο Γιώργος Θεοδωρίδης για να σκοράρει το 10 γκολ του στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το τελευταίο του το είχε πετύχει στις 28/10/2007 με τη φανέλα του Εργοτέλη στο 3-3 των Κρητικών με τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK