Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Με τη δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη της με 1-0 επί του ΠΑΣ, η Βέροια πήρε το πρώτο της φετινό τρίποντο στη Superleague. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Ολαϊτάν. Εχασε ευκαιρίες για το "Χ" ο ΠΑΣ.

Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Η εικόνα του αγώνα

Οσοι περίμεναν ένα κλειστό, βαρετό ματς χωρίς τακτικό ρίσκο, διαψεύστηκαν, ευτυχώς για το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΣ, παρά το γεγονός ότι ήταν ο φιλοξενούμενος, είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του κατά το πρώτο ημίχρονο και έχασε και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς με το σουτ του Γεωργίου στο 15'.

Η Βέροια δυσκολευόταν στην κατοχή και δεν μπορούσε να βρει λύσεις για να μπει στην περιοχή των Ηπειρωτών, είχε πάντως δύο καλά σουτ από την πλευρά της με τον Ιωάννου και τον Ολαϊτάν.

Στην επανάληψη, αφού οι πάντες ξεπέρασαν το σοκ του σοβαρού τραυματισμού του Μπάρμπα, η Βέροια έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο και πίεσε τον αντίπαλό της. Οι Μακεδόνες έχασαν ευκαιρίες αλλά στο 65' ευτύχησαν να σκοράρουν με τον Ολαϊτάν και να απαλλαχθούν από ένα μεγάλο βάρος.

Για τον ΠΑΣ στη συνέχεια το ποδόσφαιρο κυριαρχίας αποτέλεσε μονόδρομο. Εκαναν την προσπάθειά τους οι Ηπειρώτες, σπατάλησαν και μία καλή ευκαιρία με τον Λίλα στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά τελικώς ηττήθηκαν.

MVP

Ο Ολαϊτάν βρέθηκε στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή για να σκοράρει και να λυτρώσει τους συμπαίκτες του αλλά και τους οπαδούς της Βέροιας.

Kλειδί αγώνα

To γεγονός ότι η Βέροια κατάφερε να εκμεταλλευτεί το διάστημα της κυριαρχίας του.

Aδύναμος Κρίκος

Eν έτει 2012, δεν υπήρχε ασθενοφόρο σε γήπεδο της Superleague. Ο άτυχος Μπάρμπας χρειάστηκε να περιμένει λίγα λεπτά μέχρι να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Το live του αγώνα

Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

* Η εκπομπή "SUPER BALL" με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Θέμη Καίσαρη και αυτή την Κυριακή κοντά σας, με επώνυμα σχόλια, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και συζήτηση με όλους τους φιλάθλους των ομάδων. Σέντρα στις 22:45.

* Aυτή την Κυριακή στην εκπομπή SuperBall στις 22.45, πέντε τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν το νέο Pro Evolution Soccer 2013 για PS3. Μην τη χάσετε!

News 24/7

24MEDIA NETWORK