Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1

Το πέντε στα πέντε έκανε στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός νικώντας 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Το γκολ των πρωταθλητών ο Φουστέρ, πρώτη ήττα στη Superleague για τους Περιστεριώτες.

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1

Η εικόνα του αγώνα

Σ' ένα κακό ματς ήταν φυσικό και επόμενο να επικρατήσει η πιο ποιοτική ομάδα. Και αυτή ήταν ο Ολυμπιακό. Μην φανταστείτε ότι οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν κάτι συγκλονιστικό στο τερέν του γηπέδου του Περιστερίου, με την εύρυθμη όμως αμυντική τους λειτουργία κατάφεραν να μην κινδυνεύσουν πολύ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Σε ότι αφορά τα της δημιουργίας, η ομάδα του Ζαρντίμ δεν πήρε καλό βαθμό, κατάφερε όμως να σκοράρει εκμεταλλευόμενη άριστα το σάστισμα της άμυνας του Ατρομήτου στο φάουλ του Χολέμπας και στην κεφαλιά του Μοδέστο. Αφού οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα, ο Φουστέρ, πάντα κοντά στο γκολ, φρόντισε να πράξει τα δέοντα στη φάση του 32'.

Ο Ολυμπιακός φυσικά και έχει ελαφρυντικά για τη μετριότατη απόδοσή του αφού αγωνίστηκε χωρίς Τζιμπούρ,Τοροσίδη, Αμπντούν, Φετφατζίδη και Φέισα ενώ έχασε και τον Παπάζογλου με τραυματισμό κατά τη διάρκεια του ματς.

Ο Ατρόμητος ήθελε να δημιουργήσει ρήγματα αλλά δεν μπορούσε. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν τόλμησε να παίξει με δύο επιθετικούς (έβγαλε τον αρνητικό Κούτσι για να βάλει τον Καραμάνο) και μοιραία είδε την ομάδα να μην απειλεί τον αντίπαλο όσο θα ήθελε στο δεύτερο ημίχρονο.

Αντιθέτως, ο Ολυμπιακός είχε τις καλές στιγμές του από το 70' έως και το 80' (με σουτ των Μήτρογλου,Μασάντο και Γκρέκο) και θα μπορούσε να διευρύνει το προβάδισμά του. Και το 0-1 πάντως τους τρεις βαθμούς τους έβαλε στο σακούλι των πρωταθλητών.

MVP

O άνθρωπος που σκοράρει σ' όλα τα κρίσιμα παιχνίδια του Ολυμπιακού χτύπησε και πάλι. Ο Νταβίδ Φουστέρ στην πρώτη φετινή συμμετοχή του ως βασικός στο πρωτάθλημα έκανε τη διαφορά με το γκολ που πέτυχε.

Kλειδί αγώνα

O Oλυμπιακός κατάφερε να κινδυνεύει ελάχιστα, γεγονός που έδωσε σιγουριά και δύναμη στα πόδια των ποδοσφαιριστών του.

Αδύναμος Κρίκος

H επιθετική γραμμή του Ατρομήτου έμεινε μακριά από το γκολ για ένα ακόμη παιχνίδι. Δεν πατάει εύκολα την περιοχή η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1

To live του αγώνα

* Η εκπομπή SUPER BALL (22:45) πιστή στο ραντεβού της και αυτή την Κυριακή θα σχολιάσει επώνυμα την 5η αγωνιστική της Super League. Ελεγχος διαιτητών από τον Κωνσταντίνο Παπασταμάτη. Καλεσμένος ο άσος της Πάρμα, Σωτήρης Νίνης!

* Η SUPER BALL σου δίνει το PES 2013 και 20 freezzPLAY από τα Seven Spots. Mπες και μάθε πως μπορείς να τα κερδίσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK